kada je vec u ovoj temi rasprava o sl45, zanima me da li neko ima fw slik56w (fw za sl45 -> sl45i)?!
i kako raditi sa tim patchevima?! ja sam stavio gore verziju 56, ali ne vidim nikakve promjene kad stavim "apply patch" sa v_klay-om?!
kada je vec u ovoj temi rasprava o sl45, zanima me da li neko ima fw slik56w (fw za sl45 -> sl45i)?!
i kako raditi sa tim patchevima?! ja sam stavio gore verziju 56, ali ne vidim nikakve promjene kad stavim "apply patch" sa v_klay-om?!
sL!
mob ti mora biti ugasen i moras stiskati crvenu tipku dok se ne uspostavi komunikacija sa mobom
ok, toliko znam, ali imam v56 gore, li kad stavim gore patch, napise mi da je succesfully finisghed ali ne vidi nikakve promjene u meniu, ili bas mora imati podrsku za javu?!
jos jednom stavljam pitanje da li neko ima java activator koji stvarno ukljuci javu, a ne oni ljevaci koji samo pise da je java activator??!!!! ili ako neko zna di ima za download SLIK56w???!!!
sL!
ne trebaš imati javu za ubacivanje patcha...
odi na http://tau6.cjb.net tamo imaš sve objašnjeno kako sve ide i imaš dosta gfx menu-a za sl45...
maraschino - PTICICA
Ima na ovom sajtu animacije za SOL (Selectable Operator Logo).
* by trustkill
Zadnji uredio Lejzermaster : 24-11-2003 u 10:00
--
. [Lejzermaster]
ajmo decki, dajte neku dobru stranicu di ima jakoooo punoooo patcheva!!!
sL!
na mojoj stranici imaš gotovo sve, ako ne i sve patcheve koji su izdani do sada za sl45, s45i, me45, s55, c55 i m55
maraschino - PTICICA
znaci smao u apointmetn stavis dva mjesta prazno i onda ovaj kod? to je dobro za diktafon i za svijetlo! a kaj znaci "and even multiple task
;in a single schedule, maximum 16 bytecode"?
ej decki, citao sam na nekom njemackom forumu da je tip uspio ubaciti MMC karticu od 256MB u SL45!!! samo da treba ubaciti neki patch, i mob ju normalno prihvaca...
sL!
moze se, a patch ti treba samo za neke kartice, ne za sve, sad se ocekuje dal se moze ubaciti 512mb i 1gb
e sad sam isprobo onaj patch, sa njim se mp3 ukljuci u zadano vrojeme, a kako se iskljuci, to se nemozeisprogramirati, jel tako?
Mislim da moze.
Napravis novi app. s istim kodom.
Probaj pa javi.
Recimo ukljucis u 20:50 s jednim app.
i iskljucis u 20:53 s drugim app.
--
. [Lejzermaster]
ne, mislim da ti treba entry point za Stop playing MP3. I onda njega postaviš u određeno vrijeme kad želiš da prestane svirati
maraschino - PTICICA
da mislim da neide ovako kako fabi kaze, ali di naci sve entry pointe?
da, ali illuminaton je toggle funcija, to znači da isti entry napravi obrnuto stanja od onog kakvo trenutno je.
maraschino - PTICICA
budemo iskemijali nesto! ovo za select profile nece raditi jer nemoze vise od 16 znakova
eh btw, zamijenia sam ekran na sl-u i sad je sve super.
Jedan frend mi je stavia sa njegovog starog sl45 kojem je još samo ekran ostao cijeli, tako da sam dobro prošao; ekran za pivo. Što kažete??
![]()
maraschino - PTICICA
dobro si proso
a kako promijeniti, ja npr necu da mi mijenja profile 1 nego profile 2???
imam jednu molbu, kada stavljate patcheve, onda napravite da se smajliji u toj poruci ne prikazuju
@fabi
offfff topica
http://www.vip.hr/sp/d_forums?IDForu...Thread=4127927
jesi to ti?
Pronađi u patchu di je definirano da to bude profil 1, pa to zamijeni sa adresom za profil2
Oni nisu bitni (smajliji) jer kad patch koiraš u V_Klay, onda se oni opet pretvore u slova i znakove
maraschino - PTICICA
Poslao: coma_zgb
@fabi
offfff topica
http://www.vip.hr/sp/d_forums?IDForu...Thread=4127927
jesi to ti?
di ti sve to lutaš![]()
maraschino - PTICICA
ma taj vipov forum je smijalica, dobro je za relaksaciju otici malo
@all
Nisam to ja![]()
--