EVO PA MI JAVI
EVO PA MI JAVI
stavim samo patch i upalim ga i radi normalno(kreces se po meniu na slijepo ali sve je onako kako treba biti) stavim slike i kada ga upalim on trazi mrezu i ugasi se!
ma stavi, uz napomenu ko je autor naravno!
daj napravi gif animaciju menia pa je stavi na forum! ja neznam kako
meni nece da ga jebeš!!!!!!!!!!!!!!
cim promjenim sliku neradi i gasi mi se! POMOZI
evo kako ja radim, imam osnovni full flash, flasham ga u mobitel, napravim u gfxmenu makeru ko goga i zasto, ubacim patch, radi, izvucem taj full flash, stavim slike menia, i vratim ga u mobitel i ne radi! sada skidam full flash sa gsm-free pa cu sa njim probati!
di da nadjem taj stari gfx menu maker v.0.1?
ajde mi ga mejlaj nekompresiranog ili bar zazipanog molimte, neznam zasto ali mi komp nikad rar file nece dekompresirati!
evo slike menia![]()
Zadnji uredio coma_zgb : 22-06-2003 u 15:22
znaci ja sad uzmem svoj full flash, ubacim slike i preko vklaya ono sta si mi poslo?
hvala probat cu!
neide, evo poslo sam ti svoj full flash, pa daj molimte probaj ti to sa svojim! ima 2mb zazipan je!
to je sve iz mobitela izcitano sa vklayem, ono od 6.144mbPoslao: 3aTmr
OK. Znači to je fullflash (od 000000 do 600000)?
to sam izcito sa onim "read memory" valjda onda je!
hvala, trudim se, sada ga hocu prevesti, ali mi je problem sto su hrvatske rijeci dugacke pa nema mjestaPoslao: viki2win
Pohvale za menu coma![]()
morat cu ili smanjiti font ili izbaciti one slikice sa strane!
pa kaj mislis zasto sam ga kupio!??!?1
ma nebi ga ja prodo, kada budem novi kupovo ovaj necu prodavati ni slucajno!
3aTmr- poslo sam ti sa hr prijevodom meni!
nisam uspio, evo poslo sam ti opet!
ma opet isto, jel mi mozes poslat svoj full flash ali original bez patcheva i bilo kakvog mjenjanja? zazipan je 2mb!
a kako sa vklayem maknem odredjeni patch? ajde budem pito vikija pa ti javim! ali hvala
ma imam ja backup, ali mi ocito nesto nevalja, jer nikako nemogu staviti graficki meni, poslo sam ga 3atmr-u i on isto nije mogao na svom, tako da je problem u flashu! zazipaj ga i smanji ga sa 6 na 2mb!
ma neznam kako jer prvo sto sam napravio je backup, tako da sigurno nemam nikakav patch na njemu!
imam ubacenog onog homera vec duze vrijeme, tako da radi!
a nista onda bi molio vikija da mi posalje svoj flash pa da probam
Bookmarks