Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eos 40d

U posljednjem broju DigitalFoto magazina sam pročitao da bi uskoro Canon mogao na tržište izbaciti 40d. Možda da njega sačekam, pa da onda konkretno uporedim R1 sa njim? Prema najavama, on bi se trebao uklopiti u cjenovnu kategoriju u kojoj se i ja "krecem". Ima li neko više informacija o ovome, i da li je ovo uopće dobra ideja čekati ga?

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nino_SA Pregledaj post
    U posljednjem broju DigitalFoto magazina sam pročitao da bi uskoro Canon mogao na tržište izbaciti 40d. Možda da njega sačekam, pa da onda konkretno uporedim R1 sa njim? Prema najavama, on bi se trebao uklopiti u cjenovnu kategoriju u kojoj se i ja "krecem". Ima li neko više informacija o ovome, i da li je ovo uopće dobra ideja čekati ga?

Ovakava pitanja muce svakoga tko je neodlucan i kupuje bilo sto od elektronike!

Uvijek mozes cekati! Uvijek dolazi neki novi, jos malo bolji i recentniji model! Uvijek ima neka nova sitnicarija ili doista veliko poboljsanje na kojemu marketing gradi image modela koji ti zeli prodati. Uvijek nove mogucnosti, uvijek nove cijene!

Takodjer uvijek novi modeli u najavama, i uvijek isto pitanje...da li da pricekam jos malo pa ubodem ovaj novi?

Dakako, mozes pricekati, ali po meni stvar je samo u prepoznavanju svojih potreba i razlucivanju onoga sto ti je doista potrebno! Ako ja danas znam da je aparat koji se nudi ono sto ja zelim i ono sto trebam, onda je on pravi odabir jer ispunjava sve moje zahtjeve, bez obzira na to koji aparat dolazi sutra!

Ako mislis da R1 nije za tebe nemoj ga kupiti! Ako zelis SLR, a nisi siguran koi, nauci jos malo, biti ces pametniji i lakse ces razluciti sto ti tocno treba!

Iskreno sumjam da ce Canon taj model o kojemu govoris ponuditi za cijenu od 6500 kn. Ako i ponudi, biti ce to cijena samo tijela aparata. Na to moras jos dodati i cijenu objektiva, bez kojega ti tijelo nista ne znaci, memorijske kartice...

Dakle ako pucas na SLR tesko ces se zadrzati u materijalnim okvrima koje si na pocetku teme postavio!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove