da, budu podijelili 1000 mobitela na velesajmu za potrebe testiranja mreze, jos se nezna datum kada ce to na velesajmu biti
moram napisati da nisam bila zadovoljna sa simpom....
v-200 sam imala 6 mjeseci i niti jedan mms nisam nikad primila niti poslala....samo sam dobivala one gluposti....podatke o poruci itd...
navodno je napisana žalba za to...no međutim nitko me ne izvještava o tome....a sad više nije ni bitno jer sam prešla na vip i samim dolaskom tj.uključenjem broja odmah su me nazvali i poželjeli dobrodošlicu....sve me ispitali, dal sam zadovoljna sa trgovcima u vipu...itd...svaka čast....
sad imam pretplatu, koja mjesečno iznosi 36 kn....to je super...
i dobro je to što vip ima bonove od 35 kn....to bi mogli i u simpi napravit...
btw čujem glasine da uskoro dolazi nova mreža.....![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
da, budu podijelili 1000 mobitela na velesajmu za potrebe testiranja mreze, jos se nezna datum kada ce to na velesajmu biti
da , a oni koji će prvi doć na velesajam kad se to bude djelilo će dobtiti i super broj te mreže, npr. 069/69 69 069 i besplatan mob uz naravno besplatno telefoniranje u toj mreži tjekom testnog perioda koji će trajati minimalno 6 mjeseci...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... itd.
ovo je inače bila ozbiljna tema. eto vidi kaj ste napravili od nje. sprdačinu. i to sve sami moderatori....super![]()
dolazi nova mreža?
kaj fakat?
prvi put cujem za to!
@andrea: ti si počela s glasinama o novoj mreži
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@andrea, ko ti kriv kaj ne čitaš mobil pa ne znaš čemu svi ovi postovi na tvoje 'glasine o novoj mreži'. dečki su u stvari totalno ontopic, sam kaj ti to ne kužiš...![]()
![]()
a ovo htmobile suckz i vip iz kewl i to i sve to pa još obratno, pa tu tematiku smo prežvakali već odavno (uključi se slobodno u raspravu u temi koju ćeš pronaći u starijim postovima ovog foruma).... ali, drago nam je kaj si zadovoljna i kak su te lijepo ugostili...![]()
...ali znaš ono svakog gosta tri dana dosta ili ono kad nađeš (ili on tebe nađe) dečka u početku je sve medeno a s vremenom počneš uviđati i ono što ti se ne sviđa...
Iz moje prakse znam da su ljudi dosta neinformirani što mogu a što ne (najbolji su oni što mob doživljavaju kao komunikator iz Zvjezdanih staza pa se preneraze što moraju stiskati tam nekakve gumbiće)...
Usput u pozivu dobrodošlice jesu li ti spomenuli da ćeš plačati i naknadu za radijsku frekvenciju iliti 12,5 kuna ibera na računu...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
zappan: ko ti kriv kaj ne čitaš mobil pa ne znaš čemu svi ovi postovi na tvoje 'glasine o novoj mreži'.
ok ok, zappan, shvatila, odmah poslije posla idem po mobil na kiosk.
zappan:ali, drago nam je kaj si zadovoljna i kak su te lijepo ugostili...
hvala.
![]()
zappan:sam kaj ti to ne kužiš... uključi se slobodno u raspravu u temi koju ćeš pronaći u starijim postovima ovog foruma
:-X mislim da bi vi bili najsretniji da ja nikad nisam ni došla ovdje...![]()
dmitrovski- kaj fakat![]()
![]()
?
al trebat će ti stari broj mobila (iz 3 mjeseca 2003) da bi skužila to o glasinama za 3 mrežu... al ima i ovdje na forumu o tome, sam trebaš pronaći...
hvala wb na savjetu....
andreja
kao prvo presla si na pretplatu gdje su ti pozivi i poruke skoro isti kao i na vipme, kao drugo i na simpi imaju bonovi od 25 kuna za sada samo na bankomatima i pomoću sms poruke ( za sada ) i kao treće što se tiče ne primanja mms-a pretpostavljam da su bile poteškoće sa zabrana za gprs ali sada je to ionako gotova stvar.
Mostovi okruga Peščenica
...sve to ona zna (i ne kaje se zbog prijelaza)...![]()
@Andrea Štos ti je u tome kaj je Mobil napravil podvalu prošle godine za 1.4. sa trećom mrežom i mnogi su nasjeli. Sad ih je sram priznat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...sva sreća da ja nisam u Zagrebu jer bi i ja tada spušio odlazak na Velesajam...![]()
Bookmarks