he sam da kazem, rijesio sam stvar sa portovima i sve ok.
Bemused je fora programcic za upravljanje winampom preko moba, dakle mozete sjedit u dnevnom boravku na trosjedu i preko moba u winampu sastavljat playlistu, trazit pjesme i svirat pjesme, podesavat glasnocu...
snjim mozete jos i, ugasit racunalo.
(moguce je upravljanje i media playerom i power pointom)
ok to nije nista novo sve sam to radio prije 2 god kad sam imao nokiu 3650 preko control freaka.
uz bemused, zabavljam se sa jos 2 zgodna programcica za upravljanje kompom preko moba - puppet master nudi upravljanje za: iTunes, winamp, media player, powerpoint, outlook, mouse mode (pc desktop), system (volume, sleep, shutdown, hibernate, reboot, lock..), keymaps, browse files...
zgodno al dost primitivno sucelje i bez mnogo opcija, a i trial verzija mi je...
drugi program je bluetooth remote control slicno kao i puppet master, nudi upravljanje za: iTunes, winamp, media player, powerpoint, mouse controller, key maps i windows (volume, shutdown, reboot, lock..) gotovo je isti kao puppet master. ovo mi je isto trial pa svako malo izlazi iz programa tako da nisam imao prilike isprobati kako spada, ali sto se tice upravljanja winampom, tu je bemused bolji i ugodniji za koristenje.
btw, ova 2 programa (puppet master i bt remote control) su na mobu java aplikacija.

Odgovori uz citat
Bookmarks