Htio bi nabaviti neki printer koji bi sluzio za tu i tamo koji kopirati dokumente i bitno mi je da dobro ispisuje fotografije.Zanimljivo mi je nesto tipa HP C5180 pa ako ima netko iskustva ili savjete dobro bi mi doslo.
Htio bi nabaviti neki printer koji bi sluzio za tu i tamo koji kopirati dokumente i bitno mi je da dobro ispisuje fotografije.Zanimljivo mi je nesto tipa HP C5180 pa ako ima netko iskustva ili savjete dobro bi mi doslo.
Ako netrebaš printat na cd-ove, možeš uzeti canon ip1500.
Imam ga doma, sasvim dobar, brz, jeftina boja samo mu treba dugo da se upali, ali kasnije sve ide ok.
Nije mi potrebno za printanje po medijima dovoljno mi je markerom napisat.Kak je sa tintama su odvojene ili u jednom komadu?Kupujes orginalne tinte ili punis?E ali mi ovaj canon ne pase jer nema scaner/kopirku.
Kupujem nove tinte, oko 17-18kn. Odvojeno je rgb/crna
a ti gledaj kako ti paše, ja neznam..
Ja bih ti preporučio HPdeskjet F380.
Pošto fakat ne pratim razvoj komp-tehnologije, ovo me je stvarno iznenadilo. A i nije toliko skup.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
A sta kazete na ovaj http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.603.071 ,posto ja sebi iduci tjedni idem kupit,jel valja???
Napiso si all in One, znaci zelis, printer, skener, kopirku, fax, sve u jednom uredjaju...
S obzirom da su cijene laserskih printer pale, ne vidim uopce poante kupnje inkjet printer, osim ak se ne misli printati puno u boji i fotografija.
S obzirom da neki inkjet printer kostaju od cca 250 kn do 800 i vishe kn, a laserski multifukncionalni uredjaji kostaju kakih 500 kn na vishe, mislim da se vishe isplati uzet jedan takav uredjaj.
Cista je racunica, ak uzmemo u obzir da pocetna cijena printera je ista, onda se sve svodi na boje...
Cijene Orginalnih boja za inkjet printere su u prosjeku cca 120 kn na vishe, + boje, koje su cca 200 kn, sto sveukupno iznosi cca 300 do 400 kn.
S obzirom da s inkjet printerom mozete u prosjeku isprintat od 150 do cca 300 stranica (samo kod boljih, inace obicno izdrze do 150 stranica), a s laserom toner izdrzi cca 1500 stranica na vishe, a sam toner kosta cca 400 do 500 kn.
Da postoje zamjenske boje, al prije ili kasnije zastopaju glavu na printeru, nakon cega ili morate kupiti orginalne boje (za one printere ciji katrigi imaju glave na sebi), ili morate kupiti novi printer
Mislim da je matematika jasna u ovom slucaju, onome ko mora puno printati, a nije mu vazno jel printa u boji...
Evo jednog takvog printera:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...hlight=brother
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Jesi razmišljao o EPSON CX seriji?
malo jesu poveći, ali stvarno su dobri...
ja sam imao (tj još imam, al ga koristim ko skener) CX 5200 ... I stvarno sam zadovoljan... jedino što mi se nije dalo čistiti glavu printera, pa sam onda prešao na obični printer...
A EPSON_i ti imaju odvojene spremnike za boje i za crnu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja cu ti rec sto nemoj uzimat-> lexmark! americko govno! doslovno!
imam doma 2xHP lasera, jedan crno-bijeli hp1100 (vec 6god) i HP laser color 1600 (zadnje 2god), i s njima sam prezadovoljan, dok je lexmark vrisnuo u roku godinu dana, a kvaliteta printanja katafakinstrofa!
U biti mi treba sve osim faxa znaci print/scan/copy.Ovo kupujem najvise radi fotografija i scanera jer imam vec c/b laser od HP-a i radi odlicno.Cijene boja isto nisu strasne,ima neki paket kod HP-a 3 boje bez crne i 150 papira 10x15 za nekih 280kn a crne je 240kn i to 2 komada u pakiranju.Zanima me realno kolko bi ja s jednim setom boja mogao fotografija isprintat.Velicina uredjaja mi isto nije bitna,bitno mi je da se nakon par mjeseci upotrebe printer ne raspadne
Ovo je jedan od HP o kojem razmisljam http://www.shopping.hp.com/webapp/sh...A2L&catLevel=2
DA al to je cijena od 1500 kn za kaj se i nade mozda laserski uredaj al kaj u cijeni od oko 600 kn ?
Nema nista sto bi koristilo neke jeftinije boje...
Evo ja si mogu nesto ovako priustiti i kolko bi me ispale boje uz razne trikove i magije u najjeftinijioj soluciji?
http://links.hr/index.php?naziv=Mult...kl=100.603.081
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
Šta god samo ne lexmark.Smeće.Nikada više.Boje dođu više od cijene novoga.
Bookmarks