Cafe mobil d.d Još pustimo i dionice...
I feel the need -the need for speed!!!!!
Izvorno postao ledeni Cafe mobil d.d Još pustimo i dionice... Ja se odma kandidram za brokera
Izvorno postao Drug Mile Ja se odma kandidram za brokera Ak kupim 40% jer sam onda moderator il supermoderator??
Izvorno postao ledeni Ak kupim 40% jer sam onda moderator il supermoderator?? Tu već konkuriraš za admina i reci nešto o demokraciji u svojoj firmi, koliko često imaš izbore i sl.
In vino veritas ! Omnia mea mecum porto ! Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka Tu već konkuriraš za admina Ideššššš.Joj koji bi onda faca bioOdmah bi uveo godišnju članarinu...jbg negdje bi morao zaraditi...Baš me zanima kolko bi onda imao članova P.S.Valjda nas nebu nitko tukao šta smo malo otišli u krivom smjeru
Izvorno postao Drug Mile Ja se odma kandidram za brokera Ako ti budeš broker, odma kupujem 25% dionica... A dal bi onda sa tih 25% dionica možda mogo biti mod? ili će se to prodavati po broju postova??
... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ico A dal bi onda sa tih 25% dionica možda mogo biti mod? ili će se to prodavati po broju postova?? Naprije moraš BD-u s poreznom karticom............
Pravila foruma
Bookmarks