da da, pise w800i
Izvorno postao Frenky da da, pise w800i u tom slucaju...cestitam postao si ponosni vlasnik SE w800i
ako netko moze, molin vas za nas neuke da napravi tutorial kako to napravit u xs++....iman w810i.....bijo bih jaaako zahvalan
Izvorno postao pajo ako netko moze, molin vas za nas neuke da napravi tutorial kako to napravit u xs++....iman w810i.....bijo bih jaaako zahvalan ja bih ti pomogao al nemam w810 da isprobam prije nego objavim tutorial ...valjda ima na ovom forumu neko ko ima w810 i kuzi se u flashanje...
Izvorno postao speedy_220 ja bih ti pomogao al nemam w810 da isprobam prije nego objavim tutorial ...valjda ima na ovom forumu neko ko ima w810 i kuzi se u flashanje... ja mislim da je sve isto kao i kod k750>w800......
oglasnik.pforum - biker boy
Izvorno postao Biker boy ja mislim da je sve isto kao i kod k750>w800...... al sa w810 se ne moze koristit breakin samo bruteforce(5h)
Izvorno postao speedy_220 al sa w810 se ne moze koristit breakin samo bruteforce(5h) a to je lose jer...? svejedno fala, ako ko zna neka javi
Pravila foruma
Bookmarks