Jel ti ima grafulja TV in?
Ako nema nećeš ništa spajati u grafičku, nego jedino možda neki adapter za onaj kabel od monitora
Ja sam to nekad radio preko TV kartice![]()
Neznam kamo bi ovu temu baš smjestio... Pa onda sam ovdje... Ovako , htio bi spojiti PS1 na monitor ako je to moguće... Mislim da je samo pitam što mi treba... Izlaz iz PS-a je SCART a ulaz za monitor znate.. Se to može riješit preko grafičke ili direktno spajat preko nekog adaptera... S-Video možda...? Neznam.. PS ima iza samo izlaz koji je SCART kabel koji se može rastavit na one 3 Muške utičnice... Crvena bijela i žuta... Scart ima nastavak za S-video... Ako to spojim na grafičku, će moći monitor prikazivati slik usa PS-a? Ajd pomozite ako možete
Jel ti ima grafulja TV in?
Ako nema nećeš ništa spajati u grafičku, nego jedino možda neki adapter za onaj kabel od monitora
Ja sam to nekad radio preko TV kartice![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
da to sam tek sad skužio da mi grafička ima samo tv out... A dobro...lol.. znaš možda kako izgleda taj adapter ili kako se zove...
Grafička je Nvidia G-Force 4 ali sam to isključio jer nema tv out... A bo.. idem se zaletiti do čipoteke i pitat...svejedno hvala...
Bookmarks