Ima dosta ovakvih informacija na netu ali mislim da je vecina njih fake isto kao i ova tvoja koju si postao...
Volio bih da sam u krivu... :bunny:
surfajući po raznim stranicama naletio sam na zanimljivost SE k850i
...5 megapixel CyberShot phone expected to be called the Sony Ericsson K850i (currently codenamed the Sofia). Coming with xenon flash and QVGA recording, it's expected to have a 2.2" screen, EDGE and UMTS...
čak i u guglu lista puuuno stranica s informacijama
..."Memory:
460MB + Memory Stick Micro M2
Camera:
5MP + autofocus + xenon flash ?not sure? + video of VGA quality and 30 fps. Camera phone will be launched under the same name > CyberShot
Other:
Bluetooth + Edge + 3G
Battery:
From SE K750"
Im guessing...adding a 16mill colour screen?...
ako se MODovi ovaj topic ne sviđa: lock and delete
mislim da nam malo maštanja ne škodi, možda u svemu i ima istine
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Ima dosta ovakvih informacija na netu ali mislim da je vecina njih fake isto kao i ova tvoja koju si postao...
Volio bih da sam u krivu... :bunny:
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Uf da bar bude takav. Odmah bi zakapario jednog![]()
5MP + autofocus + xenon flash ?not sure? + video of VGA quality and 30 fps
mob savrsen...5mpx!!video savrsen.... jos da je tanji sto vise...a valjda ce izdat takvog jednog...jednostavno predobro
bio nekad oglas...
kad ce vise doci opticki zoom?jebes 5mp kad nema opticki.
da je bar tako. ovo mi se sviđa puno više nego n95![]()
malo ot.... da je bar tak n95 crne boje.
ali ovo mi je prejebeno.
malo drukčije izgleda nego ostali iz serije k al mi se čini super
cisto sumnjam da se ovakam mob uklapa igdje u SE gamu..
cisto sumnjam, iako izgleda vrhunski..
a da ce bit tanak gotovo nema sanse, i k800 ima grbu za kameru, a ako bi ovaj trebao imat 5mpx....
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
Mob mi se čini sasvim OK...
Dobra kamera, AF, i ono što je isto bitno, a to je VGA rezolucija snimanja sa 30fps... ali će to jesti memoriju...napokon da su se maknuli od one standardne 176xnešto...
Meni izgleda mob sasvim ok, puno bolje od K810...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo još bolja slkicakoliko se meni čini ovo je sigurno fake!
![]()
E te sam i ja vidio.Piše da su to samo neke od ideja.A da li će zaživit..??ako i ne sigurno nas prije ljeta čeka vjerujem isto nešto zanimljivo od SE-a.
da, photoshop ili neki 3D program. a sto se mene tice, ne volim klizne tako da mi se ne svida telefon
iPhone 5s 16 GB
Da je kao iPhone multitouch onda bi to bilo nesto![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Super je, da barem izađe u prodaju.![]()
Definitivno se cini kao fake i ne znam zasto rulja uopce ide bacati ovakve patke( a dosta cesto se rodi ovakva) kada znaju da nista od toga, sto je najgore ekipa pusi takve stvari i onda se javi autor i veli 'prvi april' ...![]()
![]()
Nego da se vratim na temu o mogucem nasljedniku k800, vec je bilo govora o ovom telefon i meni je sjajan, velik ekran, nema joystick i bilo bi dobro da ugleda svjetlo dana...![]()
![]()
Predobro da bude stvarno!!
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Ma ovo je loše dorađena slika u PS nekog mobitela!
meni predobro izgleda,al mi nije jasno sta ste toliki skeptici,pa mobiteli napreduju svjetlosnom brzinom,i po funkcijama,i po izgledu,do ljeta da izadje ovakav SE me nebi previse iznenadilo,zasto ne?
i obratite pozornost na prvu sliku,ovo plavo,i ovo zadnje,isti model,na naziv SE,pri desnom rubu je zatamljen i na prvoj,i na onoj drugoj slici
SE-čokolada![]()
![]()
Bašnjam
al kupujem si K800i sutra, no ovo uzimam čim i ako dođe u prodaju.
nasljednik ce kod nas doci vjerojatno tek u 8 mj.![]()
Tako nekako,a do tada ćemo nailaziti na još brojne 'patke'(kako je gore rečeno).Tek kada stvarno izađe ja vjerujem..a ovo sve gore izgleda jako loše...
ovo sigurno nije k850 možda je neki se ali K serija sigurno nije. Pa nisu ludi da naprave k850 slide ipak je K serija poznada po običnim mobitelima(mislim na oblik)
iPhone je tu....
Ne znam koliko ova tema uopce ima smisla jer se zna da je ovo sigurno djelo photoshopa ili slicnih programa...
Kada telefon bude sluzbeno najavljen na SE stranici, onda cemo znati koji je nasljednik, a ovo sve dosad cemo mlatiti praznu slamu!![]()
Bookmarks