Odostraga je prva liga a sprijeda i nije bas za pohvalu...
S obzirom da je walkman i dolazi u ovoj boji + specs, od mene ce dobiti svakako prolaz!!![]()
![]()
Odostraga je prva liga a sprijeda i nije bas za pohvalu...
S obzirom da je walkman i dolazi u ovoj boji + specs, od mene ce dobiti svakako prolaz!!![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Tipkovnica izgleda nespretno,inače izgleda ok.
Imam w810i na kojem trebam novi ekran jer mi je pukao... tj. ne ekran nego sliku ispod ekrana....
E sad neznam kolko bude to koštalo pa imam par pitanja...
Mogu nabaviti w610i za 1000 kuna pa me zanima:
koji je mob bolji... dal w610i konkurura u svemu w810i-u?
I dal bole prsti kad se piše poruka od takve tipkovnice...?
Koje su bitne razlike?
ma super je fon,samo da dođe što prije![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
kljukica to ti je spoj k550 i w850, pricekaj njega i taj kupi
meni se jako svida i bas me zanima cijena!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
trebao bi biti malo skuplji od k550 jer se dobije kartica i slusalice malo bolje... kad dode kod nekog u paket nebi trebo biti skuplji od 1500-2000kn.
onda cu prodat oba ova svoja SE ik kupit tajali mislim da nece bit ispod 1800 u paketu...
ma bit će oko 2200 ziher,kao što sam rekao i za w880 ja reko 3500 oni ne,ali i je 3500 uvijek je tako,novi modeli su mjesec dana ono skupi a onda cijena drastično padne
da al ja brijem da ga neko vrijeme uopce nece bit u paketima nego samo pretplata
nemora znacit....vidis kako je k550 odma doso u komplet u teletini, iako u vipu jos nije ali ga imaju ovako..
da al kad će doć
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
a uvijek imaš u zg-u par dućana koji nude samo uređaj
U Srbiji je davno izasao i bila je cena 265e,sad evo prodale se sve zalih pa ga trenutno nema,verujem da ce ga uskoro dobiti![]()
i kada se ocekuje ovdje u RH? bas me zanima zvuk i jacina zvucnika!
evo ga, skup je
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=500141
morat ces k550i meni prodat![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
2500 pa i nije bas tako strasno ja mislio bit ce vise.mogu se okladit da ce pocetkom 7 mj biti 2 milje na crno ak ne i jeftinije
For the hoven lands...
pocetkom 7 mjeseca ce u vipu biti 2000kn a na crno 1300-1400
pocetkom 7. mjeseca ????????????
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=500141
ja ga planiram uzet, ali u t-mobile, samo ću prebacit sa simpe na pretplatu... neznam zašto ga još nema... ima ga VIP, ali T-Mobile nema...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
sve mi se cini da ovaj mob ko i w810 nikad nece stici u komplete... i da mu cijena nikad nece past ispod 2000kn...a ovako je pre skup...
----------Sony Ericsson----------
konkurira itekako po svemu W810.i ja ga mislim nabaviti,jos se razmisljam.
jedino me i zanima kakva je ta tipkovnica za koristenje!?
Bookmarks