K810i u Srbiji je 330e,a k800i je oko 240e.Meni licno se k810i uopste ne svidja,cak mi je najruzniji,ja ne znam lepo je sto su tu masku malo unapredili i ubacili novu tastaturu koja je mnoooogo ruzna meni.
K810i u Srbiji je 330e,a k800i je oko 240e.Meni licno se k810i uopste ne svidja,cak mi je najruzniji,ja ne znam lepo je sto su tu masku malo unapredili i ubacili novu tastaturu koja je mnoooogo ruzna meni.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Po izgeldu mi nije ljepsi K810i ali mi je privlacniji zato sto je tanji. Ali sa par milimetra debljine bolje cu uzet K800i, jer je jeftiniji.
uzeo sam danas k810. telefon je odličan, bolji nego šta sam očekivao i tipke su zakon.
k800 nisam imao na duže vremena, samo sam na kratko par puta koristio, ali ove tipke i manja grba sa zadnje strane mu daju veliki +. naravno da nije vrijedno mjenjati k800 ako ga netko več ima, ali ako netko kupuje pa se dvoumi isplati se razmisliti o tome.
ono šta mi je super je da su na tipke 1-4-7-* stavili prečace koji se aktiviraju u korištenju kamere. npr. pritiskom na 4 dok radi kamera se brzo mjenja fokus (makro) a recimo * pali blic. vrlo korisna stvar. nisam siguran da je to bilo moguče na k800.
inače mogo sam uzeti samsunga u600 za iste novce ali sam odustao, SE je broj 1 za mene.
ako ima tko kakvih pitanja...
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
cijena je po oglasu 330-340 eura, ja sam platio 1900kn preko frenda tako da je ispod cijene bio. soft mi je originalni SE
tipke nakon malo korištenja ostavljaju još bolji dojam, samo je nezgodno šta je stalno zamackan jer je ispod tipki sjajna površina kao na ekranu.
debljina je identična ili čak koji mm tanji od D750 (W800). evo malo slika.
review nema baš smisla raditi kad je skoro sve kao na k800, a to več svi dobro poznaju.
![]()
memori karticu sam dobio od 128mb, planiram uzeti veču, 1gb sam našao po 300kn (400kn sandisk) ali sam čuo od frenda da imaju u najavi dolazak 2gb karice, cijena za sad nije poznata. kad saznam nešto više javio budem
Bookmarks