ma nisam mogo vjerovat kad mi je čovjek reko da najčešće mušterije su iz jaske,dođeš u jaski ima ih mali milijun,sad baš neki dan vidio po prvi puta u jasci daciju mpv onaj karavan,bio je onako zeleno žut i moram priznat da čak i on nije loš,no najviše su mi čudile dvije stvari,ja sam htio crvenu sa istom opremom i da sam to htio trebo bi čekat 2 mjeseca do isporuke,ovu sam jedva dobio preko veze i još morao čekat 2 tjedna da ju dobijem,a čovjek mi je reko da je tako naglo poskočila potražnja da tjedno sklopi 2-3 ugovora,nije niti loše za takvu marku vozila pa svima savjet ko hoče kupiti novu daciju imajte strpljena jer sam se ja dosta načeko i dandanas još nemam carinsku deklaraciju nju moraš čekat tjedan dana po uplati novca ili preko veze 3 dana s uplatom nadam se do sutra ču to obaviti pa da idem na registraciju,za sasd sve ukupno me je koštala 76k kn,dok kupiš prvu pomoč,navlake i te neke sitnice i na kraju s registracijom i s kaskom sam izarčuno da me sveukupno košta 82000 kn,a za tu cijenu imaš opel astru clasic sa skoro istom opremom ali na cestu košta 88 5ookn,a za tu cijenu sam ja dobil cijeli auto na cestu s registracijom

Odgovori uz citat
Bookmarks