diaboliq e evo se da lijepo srediti nadam se da če ti uspjeti.
2 scorpion: svaka čast na trudu.Imam i ja nešto na slaganju u garaži; do ljeta ću ga dovršiti (ako Bog da sreće na ispitima i slobodnog vremena)
1970. VW beetle cabriolet - originalni, naravno, ne sječeni.![]()
diaboliq e evo se da lijepo srediti nadam se da če ti uspjeti.
Uspjeti će, ne žurim se, na ovome treniram živce![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
diaboliq-- svaka ti dala. to je stroj.
evo slike moje mašine:
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
honda CRV - stari model? Fenomenalan auto; išli na skijanje jednom s njim, vozio ga stari od bivše. Oduševio me auto.
Vozim vatrogasni TAM80![]()
a4 karavan qattro
MALCOM X
da nadodam malo popis-moja opel astra prodana,smrc,a bila je dobar auto,1.6 benzinac,mala je startala ko luda,sad kupil daciju logan (slike budem stavio kasnije) i moram kazat da sam prezadovoljan za tu cijenu nisam mogo dobiti bolje,1.4 benzinac (od reno clia (novog) mašina) sa ful opremom (servo,abs,putno računalo,klima,svjetla za maglu,radio,zvučnike,15 colne felge,sjedalo podesivo po dubini i po visini)produljio jamstvo na još dvije godine pa imam 5 godina jamstva,crna metalic)na cestu 74 000kn,preporuka svima ko želi jeftin auto sa puno opreme,
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
NHF i tebi al objektivno gledano logan je 5 puta bolji od tog tvog auta i od njegove par god stare astre. Jedini problem mu je image al za ljude kojima treba osobno vozilo a ne sportska igrackica je savrsen. A osim toga renault je poznat po udobnosti a i kvaliteti.![]()
Daleko od toga da bi ga ja ikad kupio...![]()
slide uzeo mi riječ iz usta,astra je bila dosta stara,1999godina,mislim bila je u top stanju jer meni nije do jurnjave,jedamput sam ju samo nagazio do kraja,meni više treba osobni automobil koji ima puno prostpora a ova ima fakat velik prtljažnik,ali zaboravi reč da ja imam novu seriju dacije koja je ipak doživjela mali preokret u unutrašnjosti nije baš više tak sirota i ljepo se uklopilo putno računalo u nju
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
vozim opel astru..onu nakon kadeta,a imam i onu nakon nje.. a auto snova... SUBARU IMPREZA wrx sti...nema boljeg...fantazija..
Zastava je napravila floridu dizel .. to ti jos jeftinije od ove ljepotice daće , a novo isto.
+ dizel
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
O pa bome ni nije ruzna ko prethodni model. Malo faceliftinga i eto ga!
Al po mom ukusu; 1.0-1.4 = osobna vozila 1.4-1.8= auti 1.8-x.x = igrackica![]()
ma nisam mogo vjerovat kad mi je čovjek reko da najčešće mušterije su iz jaske,dođeš u jaski ima ih mali milijun,sad baš neki dan vidio po prvi puta u jasci daciju mpv onaj karavan,bio je onako zeleno žut i moram priznat da čak i on nije loš,no najviše su mi čudile dvije stvari,ja sam htio crvenu sa istom opremom i da sam to htio trebo bi čekat 2 mjeseca do isporuke,ovu sam jedva dobio preko veze i još morao čekat 2 tjedna da ju dobijem,a čovjek mi je reko da je tako naglo poskočila potražnja da tjedno sklopi 2-3 ugovora,nije niti loše za takvu marku vozila pa svima savjet ko hoče kupiti novu daciju imajte strpljena jer sam se ja dosta načeko i dandanas još nemam carinsku deklaraciju nju moraš čekat tjedan dana po uplati novca ili preko veze 3 dana s uplatom nadam se do sutra ču to obaviti pa da idem na registraciju,za sasd sve ukupno me je koštala 76k kn,dok kupiš prvu pomoč,navlake i te neke sitnice i na kraju s registracijom i s kaskom sam izarčuno da me sveukupno košta 82000 kn,a za tu cijenu imaš opel astru clasic sa skoro istom opremom ali na cestu košta 88 5ookn,a za tu cijenu sam ja dobil cijeli auto na cestu s registracijom
ček , sad za ozbiljno
svjestan si da je to rumunjska drla koja će 2-3 godine radit ok dok ne pocne hrđat , elektronika otkazivat itd?
naravno da je potraznja velika kad je cijena takva kakva je.
nhf naravno.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ja se nadam da ce moj stari ubrzo sredit jedan prastari autic.. kabrio, dvosjed.. MG iz neznam kojepreslatki je
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ovak nesta cu ja vozit kad narastem
(Nissan Skyline GTR R-34)
brm brm
nišanim na ovak nekaj ^^
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Uh taj Nissan ideeeee, znam jer neš slično sam vozila, koja je to snaga uffffff
Meni se u zadnje vrijeme sviđaju Opelovi OPC modeli... Recimo ona Corsa ili Astra OPC...![]()
Bookmarks