OK decki, zanimaju me komentari... a i od cura dakako, kaj kazete na prave fitness komade, jel vam to lijepo, sexy, privlacno..ili bezveze.....
kaj kazete na ovu curu.....Monica Brant.... fitness champion 1995 ja mislim .....
![]()
OK decki, zanimaju me komentari... a i od cura dakako, kaj kazete na prave fitness komade, jel vam to lijepo, sexy, privlacno..ili bezveze.....
kaj kazete na ovu curu.....Monica Brant.... fitness champion 1995 ja mislim .....
![]()
copyright by Mjehuric
...imam dojam da su frigidne.....
...ovu zadnju treba samo u pećnicu stavit,i to je to......prava koka.....![]()
sve tri su isto pile...![]()
copyright by Mjehuric
Ma jadno mi je to...
Forumaš godine :)
Hijao premišićavo...ne volim cure kojih se bojim![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Poslao: Bubbles
sve tri su isto pile...![]()
...baš me briga ak su pile,pile su na svoj račun.....
meni se ne sviđa, jer di god ju primiš ista stvar....tak da no thanks....![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
bolje ono gore nego ovo.....![]()
ajme tomo di si ju nasao....:-X
well sto ljudi sto cudi, meni zena (slike gore, ne ova tomina) izgleda jako dobro, istina najbolje mi je kad je malo manje i sa dva tri cm sala preko misica, da nije skroz izrezano...
ali i ovo mi je lijepo, al to je red, rad i rad i rad
copyright by Mjehuric
ajme Tomica, di si ovu našo.............![]()
...našo,nek vide žemskinje kak se izgleda kad se opusti.....![]()
dva tri cm je previse, najvise jedan cm, tijelo nesmije biti izbildano nego fino zategnuto
cek da uzmem ravnalo lol... well ove curke kad idu na natjecanja imaju opako niski postotak masnoce, treba to drzat u normali koliko se sjecam cak do nekih 3-7 posto sto je apsolutno nedovoljno za normalno funkcioniranje posebice zenskog organizma, ali izvan sezone i one drugacije izgledaju...ipak ljepse izgleda kad je fino oblikovano misicje pokriveno finim glatkim pojasicem,slazem se dva tri je prevec..1-1,5, osim u podrucju big 3...
meni je super vidjeti zenu sa lijepo oblikovanim ramenima, rukama (mali izrazeni tricepsi) i leđima... što žene obično nemaju
copyright by Mjehuric
nevolim one nabildane... a o onoj debeloj da i ne pricam ...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nabildane nikako.
Plivačice su mi OK ali ono gore mi ne lići na žensko
dobar grah daleko se čuje
...kak' nisu ženske pa imaju sve atribute: dugu kosu i nemrem se sad sjetit' što još...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ma tomo ovo tvoje nije zensko, to je musko s dugom kosom i grudnjakom
copyright by Mjehuric
Poslao: " Player 4 ever "
... a o onoj debeloj da i ne pricam ...![]()
...ma to je fotomontaža - našarafljena je muška glava da zavara ali...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
možda je to koja od forumašica....od onih koje se ne žele pokazat....? hehehehe šalim se cure....šala mala, ali dajte više da vas vidimo!
ne samo da su ODVRATNO RUŽŽŽŽNE nego su i bolesne jer nemaju dovoljno masnoće za produkciju hormona, jajnici su im skroz sjebani, nemaju mengu što još više sjebava produktivne organe, problemi sa štitnjaćom, problemi u društvu...uglavnom, UŽAS!Poslao: Bubbles
cek da uzmem ravnalo lol... well ove curke kad idu na natjecanja imaju opako niski postotak masnoce, treba to drzat u normali koliko se sjecam cak do nekih 3-7 posto sto je apsolutno nedovoljno za normalno funkcioniranje posebice zenskog organizma, ali izvan sezone i one drugacije izgledaju...ipak ljepse izgleda kad je fino oblikovano misicje pokriveno finim glatkim pojasicem,slazem se dva tri je prevec..1-1,5, osim u podrucju big 3...
meni je super vidjeti zenu sa lijepo oblikovanim ramenima, rukama (mali izrazeni tricepsi) i leđima... što žene obično nemaju
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj di ju je našao, pa doma ju je slikao!Poslao: Bubbles
ajme tomo di si ju nasao....:-X
ili možda u st. Petr. selu?looooolčina!!!!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
.....o ukusima se ne raspravlja..........
..dojadile mi manekenke,pa reko.....da malo........hm.....
sPs.........lol...![]()
tomo to ti je bivša? dobar si....
...da bivša,wb...mi ju oteo......
Bookmarks