šta fali šminkerima? baš je lijepo za vidjet zbegecanog frajera...ono sve tip-top na njemu....
šta fali šminkerima? baš je lijepo za vidjet zbegecanog frajera...ono sve tip-top na njemu....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ma dobro, ali je vecina njih snobovi, znas kad se ja npr pojavim medju takvima ono gledaju te kao da si manje vrijedan, a to mi ide na zivce
istina je da ima snobova...imam ja jednog frenda koji se fura na nekog repera, uvijek ima maramu, i super izgleda. majce su mu podrapane...hlače vise na pola guzice, ali dosta cura to voli, i naravno kad neki snobek vidi da klošar (kako ih oni inače zovu) zbari više treba od njega....počne se bahatit..npr. u aquariusu, u srijedu kad smo išli...negdje njih 5 snobeka su počeli mom frendu dobacivat razno razne gluposti i onda su svih 5 pobrali šore za bezveze...budale...
ali ima i dobrih šminkera....![]()
u prevodu - bolje biti pijan i zgodan (ko ja), nego trijezan i ružan...Poslao: gog
ne bi nas pustili kad bi vidjeli chelavog kak zgleda i wb-a kak se nacugao (opet)
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
wb a jesi li ti barem trijezan kad ideš na ispit?![]()
![]()
istina,al oni presminkasti su malo pederkasti,imam ja frenda iz ulice koji je od carapa i boxa sve u markama. ok mi to kod cure,al decki..ma slatko al ono pretjerano je fuj..Poslao: andrea
Slažem se s malom, ne volim pretjerane šminkere izgledaju mi pederasto.
evo vidiš WB kaj sam ti pričo![]()
dobar grah daleko se čuje
a nas je uveravao da komadi padaju na to, hehe, koji luzer![]()
prije par mjeseci se sjecam kako su moja dva frenda, inace teski sminkeri komentirali kako im dobro stoje majce od njihovih sestara. ja sam se lomio
i jos nesto, jel vam cudno vidjeti nekog sminkera, rapera i npr metalca kako zajedno hodaju gradom?
i parketara
BTW kaj su to raperi. Za šminkere kužim - to su oni kaj šminkaju ljude, metalci- obrađuju metal ....ali raperi???
dobar grah daleko se čuje
moras jos puno zganaca jest da naucis sta su raperi
Nauči ga na teži način![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
dobro bez pretjerivanja...naravno...Poslao: mala
istina,al oni presminkasti su malo pederkasti,imam ja frenda iz ulice koji je od carapa i boxa sve u markama. ok mi to kod cure,al decki..ma slatko al ono pretjerano je fuj..![]()
I ja stalno u markama - tenisice adidas univerzal, trenirka eurosport, jakna Reybak. A pi*ke padaju...![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
padaju vjerojatno od mirisa... koji ono parfem koristiš? Kristijan Dijore?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni niko nece odgovoriti, a ja fakat pomislio da se od vas moze dobiti normalan odgovor
ne mislim da je živenši ..koliko sam ga uspjela pomirišatPoslao: whiteboy
padaju vjerojatno od mirisa... koji ono parfem koristiš? Kristijan Dijore?![]()
![]()
...a nije animal farm - koji budi životne sokove...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
dmi pokupovao si cijelu kolekciju tako da ih ni nema više u prodaji![]()
...u biti s njima se ne špricaš u njih moraš ugazit'...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
onak kao skok u dalj...![]()
Iznenađen sam, andrea, pogodila si parfem. Doduše ne mogu se sjetiti da li sam ti to sam rekao kad smo se vidli ali neka, svaka čast.
Sad reci koji živenši faco![]()
neznam koji, ali meni je najbolji PI![]()
Bookmarks