...ove godine se opet nosi anemija........kažu modni kreatori...
...ove godine se opet nosi anemija........kažu modni kreatori...
anda bi va s oba dvePoslao: andrea
nered- a šta da imamo 97 kg svaka i dobru dušu?![]()
jednu po jednu![]()
dobar grah daleko se čuje
...ja sjedim na poslu...Poslao: andrea
opet sudiš po sebi![]()
![]()
nered- a nemreš odjednom 97-kilašice? ah da....godine čine svoje.....![]()
dmi - ne sraćkaj, ne sjediš nego ležiš i igraš igrice![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
AJME...ko govori o debelim curama,ko sta je neko reko cura mora imat obline,tj,aj neku guzu sise i td,kaj ce ti ona kaj joj se rebra vide,ja npr 170cm,51kg, ja sam sebi ok,i ne zalim se.
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
e dmi a kaj ti to radiš u životu?
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
NISTA
a kaj veli tvoj decko jesi njemu OK.Poslao: mala
AJME...ko govori o debelim curama,ko sta je neko reko cura mora imat obline,tj,aj neku guzu sise i td,kaj ce ti ona kaj joj se rebra vide,ja npr 170cm,51kg, ja sam sebi ok,i ne zalim se.
daj ti ljepšo pošalji sliku da mi to vidimo , brojke mi niš ne znaće![]()
nered ona je duplo mladja od tebe
pa kaj onda i ja sam duplo stariji od nje![]()
pusti nereda neka bari kad već ti nisi u stanju....![]()
0h0h0 koma the gloves are off![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
hahahahaha,cekaj prvo moram postat pametna plavusa (neko je reko da je nemoguce,onda cu bit prva) pa onda posaljem...ma neznam poslat hebote!!
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
posalji na mail nekome pa cemo dignuti, mozes i meni goran @mobil.hr (samo makni razmak ispred znaka @)..
...uporan si ti.....lol......biti će šooooreeeee!!!...![]()
mojne riktu kufr![]()
Tomo je jedan od onih koji čim se vatrogasci okrenu na sekundu baci novu šibicu![]()
...kao pripadnik HRVI pokušavam ne pišat' bočno...Poslao: Ch3lawy
e dmi a kaj ti to radiš u životu?
...zato i nije omiljen na njihovim koncertima...Poslao: Ch3lawy
Tomo je jedan od onih koji čim se vatrogasci okrenu na sekundu baci novu šibicu![]()
HRVI = ?
ccc, ni to se ne zna -'rvacki ratni vojni invalid (najčešće s debelom štelom koja ti to aktivira i toi zdrav kao bizon primaš mirovinu i prigovaraš na sve i svašta)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
čekaj malo, čekaj čekaj, nemoj mi reći da nisi znao šta to znači?Poslao: Ch3lawy
HRVI = ?
pa ja ne mogu vjerovat....![]()
...pa ne rade svi s takovima...![]()
Nisi prva koja mi je rekla da sam nevjerojatan
Al stvarno, kaj je to HRVI?
pa već ti je dmi to napisao. hrvatski ratni vojni invalid. ja sam dobro upoznata s tim jer mi je tata hrvi 30%
...uz ovako dijete trebao je bit' i punih 80%...![]()
Bookmarks