Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Java Problem

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Java Problem

..Ovako imam YuetMod v1.3..i instaliran iTunes (novi, ne yuetov)..no medjutim kada instaliram bilo koji drugi applet ne radi mi i pise application error..a iTunes ima opciju da se Unloada..no ni onda mi appleti ne rade..ako netko zna..puno bi pomoglo..

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    NOKIA N73
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam igrice i aplikacije instaliravao na sljedeći način: na mobu pod usb postavkama odabrao sam mem kartica, spojio mob na komp, i preko windows explorera kopirao .jar datoteke u folder kjava.

iTunes nisam pokušavao instalirat, nego sam se mučio sa media viewerom.

Pogledaj jel ti appleti podržavaju motorolu v360....
    Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
    u PROŠLOST nas nose sjećanja
    u BUDUĆNOST nas nose snovi
    CLICK HERE Thx

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao H4ck3R Pregledaj post
    Ja sam igrice i aplikacije instaliravao na sljedeći način: na mobu pod usb postavkama odabrao sam mem kartica, spojio mob na komp, i preko windows explorera kopirao .jar datoteke u folder kjava.

iTunes nisam pokušavao instalirat, nego sam se mučio sa media viewerom.

Pogledaj jel ti appleti podržavaju motorolu v360....
    Gle appleti su radili prije nego sam išao instaliravati Mediaviewer v0.35 sa svim onim pluginima od motomidimana i ostalih...naravno nije mi proradio i od onda mi appleti ne rade..neznam šta da radim..

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam imao nekih problema s nekim Java aplikacijama kad sam ih instalirao preko računala. Ali su svi do jednog proradili kad sam ih samo kopirao na karticu (u mob) pa ih instalirao preko moba, preko one opcije "Install new" u Java - meniju.
    Kopiraš ih u KJAVA folder na kartici (ne u "installed") i onda preko moba potegneš instalaciju.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil Pregledaj post
    Ja sam imao nekih problema s nekim Java aplikacijama kad sam ih instalirao preko računala. Ali su svi do jednog proradili kad sam ih samo kopirao na karticu (u mob) pa ih instalirao preko moba, preko one opcije "Install new" u Java - meniju.
    Kopiraš ih u KJAVA folder na kartici (ne u "installed") i onda preko moba potegneš instalaciju.
    Hvala...ali probao sam i tako i nije radilo...sad sam stavio novi MP pa idem probati preko iTunes kratice samo stavit mediaviewer..

..Opet shit..grrr..evo prije 5 min sam stavio novi MP YuetMod v1.8 i naravno preuredio ga da mii odgovara (vratio defaultne funkcijske tipke, maknuo ptt, voice message, omogućio java splash, promijenio sliku ulaska u browser, promijenio cl, custwakeup i custgoodbye, DRM sam stavio Iphone i obrisao sve skinove) i opet mi ni jedna java aplikacija ne radi osim iTunesa!?!??!?..Jel to možda ima veze s time što sam stavljao DRM ili obrisao sve Yuetove skinove!???? Izluđuje me to!!!!!!!!! ...

= Citat = Izvorno postao danijel_13 Pregledaj post
    ja sam media viewer instalirao tak da kad sam stavio yuet , izbriso sam prvo itunes i samo instalirao mv. radi preko shortcuta od itunesa savrseno. ali isto je prvo bilo dosta zajebancije , a nikako nisam mogao natjerat noviji mv na diabloic uvijek programska greska. neznam zast.
    Ne radi mi na taj način..grr..imam yuet mod v1.8 i neće mi MV raditi kad izbrišem iTunes..a probao sam i one tutoriale s modmymoto.com i opet ništa..grr..
    Zadnji uredio Inovator : 07-02-2007 u 16:55 Razlog: 3 posta zaredom!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bubyx Pregledaj post
    Ne radi mi na taj način..grr..imam yuet mod v1.8 i neće mi MV raditi kad izbrišem iTunes..a probao sam i one tutoriale s modmymoto.com i opet ništa..grr..
    ma svakome drukcije radi, probaj stavit origigi seemove s yueta 1.8 , kaj ja znam , neznam kaj bi ti rekoo osim da probavas neke opcije i sigurno ces dobit. btw koji mv koristis??? ja nikako nisam mogao dobit da radi s neta skinute verzije, neg sam skinuo s db mp-a , i taj mi radi super na y1.8, na nacin kaj sam gore napisao , probaj stavit db53 mp sa mv i onda sa motomidman om sejvaj mv na hard, pa yueta i tak meni radi. nadam se da pomaze
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam media viewer instalirao tak da kad sam stavio yuet , izbriso sam prvo itunes i samo instalirao mv. radi preko shortcuta od itunesa savrseno. ali isto je prvo bilo dosta zajebancije , a nikako nisam mogao natjerat noviji mv na diabloic uvijek programska greska. neznam zast.
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Linkovi za download besplatnih Java igrica
    By //Wild-Boy\\ in forum Općenito
    Odgovora: 63
    Posljednji post: 29-06-2010, 19:42
  2. D500-Upload Java Igara
    By Shook in forum Samsung
    Odgovora: 29
    Posljednji post: 08-11-2006, 10:31
  3. E730-Upload Java Igara
    By localpatriot in forum Samsung