Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro, što se tiče duplih nickova, ekipa moderatora, posebno Sodom i Zappan su se pokazali jako prijateljski naklonjenima.
    Naime, imao sam onaj stari glupi nick-Mobyy, i kad sam ga htio promijeniti u Moby, jedan se član (namjerno?) ulogirao pod tim nickom. Naravno, kako sam ja zatražio prije promjenu, i nakon prijave tog nicka, modovi i admin su stopirali taj nick kojeg je netko prijavio, a pretpostavljam, kao spam.

Tako, da ima nekih problema oko El Ninjo i El Nino, vjerojatno bi to bilo već riješeno.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Dobro, što se tiče duplih nickova, ekipa moderatora, posebno Sodom i Zappan su se pokazali jako prijateljski naklonjenima.
    Naime, imao sam onaj stari glupi nick-Mobyy, i kad sam ga htio promijeniti u Moby, jedan se član (namjerno?) ulogirao pod tim nickom. Naravno, kako sam ja zatražio prije promjenu, i nakon prijave tog nicka, modovi i admin su stopirali taj nick kojeg je netko prijavio, a pretpostavljam, kao spam.

Tako, da ima nekih problema oko El Ninjo i El Nino, vjerojatno bi to bilo već riješeno.
    Pohvala moderatorima...
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove