koji je bolji od ova dva mob?
camera , igre , melodije , memorija, baterija i sl.???
koji je bolji od ova dva mob?
camera , igre , melodije , memorija, baterija i sl.???
jebes ucenje, uci jebanje..
sve ti govori u prilog nokie,ali razmisli bolje i kupi nokiu 3660,proširiva menorija ekran 65t boja,kamera odlićna(slike su najbolje),igri imaš mali milijun za nokiu po stanicama.nokia vrti wav i midi,baterija je malo bolja kod se jer on nema tolko opcija pa manje troši,ali nokia je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dario_mobifreak
Najbolje ti je uzeti 3660. Viruj mi. Ima sve i malo priko toga!
Offtopic:
4 Dario:
Koja ti je verzija SW-a???Imam problem ne rad mi Composer!
V 4.57
dario_mobifreak
A je li imas problem s composerom???!!Poslao: dario_mobifreak
V 4.57
uzmi 3660 ili ako imaš malo više love uzmi 6600 ima sve kao i 3660 samo je manji i ljepši i lakši , a i ima 2x zoom kameru.
G I L E R A & N O K I A
Velicina stoji, ali zoom je smece. Pa svaki soft za fotografiranje ima veci zoom od 2X.
![]()
![]()
![]()
neznam kakva je nokia 3660, ja imam 3650, i mob je 100 puta bolji od 7650 i T610
meni composer radi normalno
dario_mobifreak
... koje su toliko stisnute da je živa muka tipkati po njima...Poslao: cyberphere
Nokia 3660 je istih dimenzija kao i 3650 samo što ima 65k ekran i normalno postavljene tipke
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
4 Dario:
Znaci kad odes na novi ton on bez frke radi. Jer kad udem u njega pise mi no tone i ja idem na new a on mi napise system error.
...also known as El'AnDrA...
radi,možda se koji 5-6 put pojavi to,samo ga restartam i radi ponovo
dario_mobifreak
tako je i meni bilo na 3650Poslao: andro2001
4 Dario:
Znaci kad odes na novi ton on bez frke radi. Jer kad udem u njega pise mi no tone i ja idem na new a on mi napise system error.
G I L E R A & N O K I A
Ma nije to nego sam se naviknuo na razmaknute tipke i njihov raspored na 3650 tako da mi je malo muka tipkati na normalnoj tipkovnici...Poslao: cyberphere
Pa ne bi ja baš rekao da su jako stisnute. Osim ako imaš čevape pa ti je teško ih pritiskati
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Ma rijesio sam problem. Tribalo ga je samo formatirati! Sad radi kad god!Poslao: duka187
tako je i meni bilo na 3650
Definitivno 6600 ako se dvojiš između nokie i SE-a
kaj pitaš uopče...nokia između ova dva modela...
Bookmarks