svaka čast....!
upravo probo i stvarno radi...![]()
svaka čast....!
upravo probo i stvarno radi...![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 05-02-2007 u 19:44
Sada treba neki tipo SMS sender napisat i super stvar....![]()
Nemogu bilivat da je ID Babaa već zauzet.Pa ko bi mi to učinio.
Sad tamo imam 3 a nakraju
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
ev mradi mi superIzvorno postao Babaa
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Respect![]()
ovo je drama![]()
![]()
![]()
Radi! Jedino nisam dobio nikakav pozdravni SMS a pisalo je da budem. Bit će da sam krivo utipkao svoj broj.
Ah, valjda je sad neka jadna duša dobila nerazumljivi SMS sa nekim wadja i onyx spikama![]()
nisam ni jaIzvorno postao Onyx
![]()
sam ja glup?
kako uplodat sliku na wadju??![]()
Dragi forumaši ko što je i bilo najavljeno - slanje poruka sa wadja.com na mobitele u HR opet radi.
Upravo testirano na sve 3 mreže i poruke dolaze točno za koliko treba.
Ugodno korištenje servisa želim svima![]()
meni vise ne radi nego sto radi
Nije radilo ovih dana jer nesto rade sa sustavom slanja poruka.,
Evo danas kao rade,ogranicili su broj poruka na 15 trenutno.,A sto se tice poruka poslao i ne stize....![]()
sad sam poslo evo radi hmm dpkle traje dobro doslo
Probao sam još kada si postao prvi put.Hvala.Sve radi za 5,jedino su prošli mj.imali nekakvih radova pa se nije moglo slat.
e, ako pošaljem nekome tko to nema aktivirano, ć mu se odmah naplatiti 24 kn ili prov mora tu uslugu aktivirati pa će tek onda dobiti sms? ja bih bilo koji drugi servis odabrao sam da ne dajem ovim lopovima 24 kn za glupost.
poz
nece mu se nista naplatit....
After all...
Jel tko slao preko wadje ovih dana?Ja sam slao unazad 2-3 dana,evo i danas i nista ne stize uopce.,A dok su imali onu test fazu sa 10-15 poruka dnevno radilo je.,![]()
da i ja sam poslo smsova pa ne stizu...a pise poslano ):
After all...
Kontaktirao sam ih e-mailom pa čekam odgovor.
Posalo sam i ja e-mail prije 2 dana ali nisu nista odgovorili.,Inace kad je bilo ono vrijeme testiranja slao sam im mailove i uvijek su brzo odgovorili.,![]()
smradovi....sad kad sam na nuli na mobu..sad ne radi...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks