to nema veze ni s windowsima ni s bluetoothom, mozda s mobom
Jedno pitanje . Kada sam instalirao windowse i instalirao bluetooth i slao gif (one koje se miču) slike na mobitel(bilo koji) one su se micale . Kada sam brisao windowse i ponovno sve instalirao i slao gif slike one se na mobu ne miču ja pošaljem ono ostane isto kao da sam zaustavio animaciju. Može mi netko reći zašto?
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
to nema veze ni s windowsima ni s bluetoothom, mozda s mobom
After all...
Da ali zašto mi je onda odpočetka to počelo neraditi. Ako je stvar u mobu to bi onda stalno bilo a ovak ne vjerujem baš
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
jel se te .gif animacije na kompu normalno ponasaju? ako da trebali bi i na mobu, ako ne onda je stvar u mobu, bluetooth je obicna veza kojom prenosis tu sliku i nikako ne moze promijeniti njen sadrzaj
After all...
Na kompu mi se normalno ponašaju ali kada poaljem na mob jednostavno se ne miču. Može li se to nekako na mobu riješiti?
Neznam sta je, sigurno je u mobu
![]()
Ja imam K700i, a ne motorolu.
Bookmarks