Evo ga. U 3 mjesecu ove godine izlazi bluetooth tipkovnica koja će raditi na svim smartphone/pda uređajima. Slike i detalje pronađite ovdje
http://www.bargainpda.com/default.as...wComments=true
Čim ovo izađe obavezno si uzimam
Evo ga. U 3 mjesecu ove godine izlazi bluetooth tipkovnica koja će raditi na svim smartphone/pda uređajima. Slike i detalje pronađite ovdje
http://www.bargainpda.com/default.as...wComments=true
Čim ovo izađe obavezno si uzimam
ovo je dobra stvar.. oni proizvode te tipkovnice već dosta dugo i to su super tipkovnice. ovo sa bluetoothom će biti zakon za BT PDAove.
jedino, fora je kod ovih klasičnih kaj štekaš na koncektor što ti je tipkovnica ujedno i stalak za PDA i drži ga pod kutem da možeš fino gledat. ne znam kak su to s wireless tipkovnicama riješili (postoji IC verzija, ali nisam ju vidio pa ne znam kak su tam skemijali)
...jest' samo što će cijena biti kao pola Palm-a pa me to baš ne veseli...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
hmmm.... da, ima nekaj u tome, al nadam se samo dok bude novo. da će s vremenom (kraćim, nadajmo se) se to prizemljit![]()
Ja mislim da ipak neće biti tako velika cijena. Što se tiće držača za mobitel, tipkovnica bi morala imati i mali ekran na kojem bi se prikazivao tekst koji se piše, tako da mobitel može ostati u džepu.
Znam. Zato sam i to rekao jer su rekli da će biti kao pola Palm-a. S time bi, ali ovako ne vjerujem.
pa kosta 150 $ za tako dobru stvar vrijedi skupiti pare ... cyber treci je mjesec jel razmisljas o uzimanju?! (mene hebacki vuze ZAKON JE)
chevapi for men
Ni 1000kn. Cijena je malo velika, ali s obzirom na druge bluetooth proizvode i prilično jeftina i korisna.
![]()
![]()
Koliko me pamčenje služi imaš bluetooth tipkovnicu. Istina da je šteta. Možda u blišoj budučnosti...
Da. To bi bilo super. Kad smo već kod toga, ako bi se uspio spojiti i npr. Logitech MX900, čemu bi mogao služiti???
Možda bi se moglo crtati sa njim kao sa Nokia Digital Penom, samo odmah na mobitel.![]()
![]()
![]()
Pritty ..... cijena jest malko " off " , ali ovo je namijenjeno ekipi koja ima šuške i/ili poslovnim ljudima koji ne pitaju za cijenu, ali je zato kvaliteta i komfor bitan.
Osim toga - tipkovnica je strašan picolovac![]()
P.S. Pozdrav Cyberphere![]()
Malko me jebe spajanje na net preko ipaqa - pa reko da tu pitamPoslao: cyberphere
O pa i ti si malo svratio ovdje![]()
Bookmarks