Jedino da u Postavkama isključiš Ušteda energije. Tada ćeš imati onaj sat i datum stalno.
baš me ico sa podsjetio sa svojom novom temom u vezi diode kaj mu blinka na p990 , dal se ona može nekak iskljućit na n80 ... možda neki programčić
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Jedino da u Postavkama isključiš Ušteda energije. Tada ćeš imati onaj sat i datum stalno.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni Wlan radi bez greške. Jel ti je zaštićen router na kompu?
Imam ja pitanje.
N80 je očajna kod upravljanja resursima, prvenstveno memorijom. Moram resetirati web browser nakon otvaranja par stranica jer kaže da je memorija puna. RAM se troši, a jedini način da se oslobodi je resetiranje uređaja jer inače i kod najmanjih stranica javlja da je mem. puna. Ima tko kakvo rješenje?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
I meni se to zna dešavati nekad ,a neznam zašto!
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
Ja takoder imam problem sa spajanjem n80 preko kucnog WLAN-a kao i vepar.Pokusao sam sve.Namjestao ip adrese u advanced settings-ima i sve ostalo sto sam procitao na nokia forumu ali uvijek mi pise no gateway replay.Kucnu mrezu ocita ali se spojiti ne moze.![]()
Koju enkripciju koristiš? Meni se neće spojiti ako je WPA, zato samo koristim WEP... Također se nemreš spojiti ako imaš router koji podržava samo 802.11b jer N80 radi isključivo na g standardu...
Sto se tice routera koristim siemens-ov gigaset se 555 koji podrzava b i g standard a meni je podesen na mixed mode (ne znam je li u tome mozda problem).Sto se tice security-a ne koristim ni WPA, ni WEP odnosno nemam nikakvu enkripciju aktiviranu.
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
Uspio sam se spojiti![]()
.Problem je bio u routeru a ne u n80. Uglavnom sam se spajao manualno na net pa i kad bi bio spojen nije mi svjetlila led dioda koja označava da je router online (trebao sam to i prije skužiti :-() i zbog toga se mobitel nije mogao spojiti.Eto ako jos netko koristi siemens gigaset se 555 nek provjeri i ovu stavku prije spajanja putem WLAN-a.
Drago mi je da sve radi sad![]()
Meni je router namješten na automatsko spajanje, kad se uključi na prekidač odmah se spoji na net. Jadan ruter je prošli mjesec radio 22 dana, s time da sam tjedan dana bio na moru![]()
Zaštitu bi ipak trebao stavit, bar WEP tako da ti se nadobudni prolaznici sa istim mobom ne bi mogli spojit, susjede da ne spominjem![]()
Da stavio sam i zaštitu pošto sam se igrao sa postavkama pa zasto onda ne spojiti ugodno s korisnim.Stavio sam HEP zaštitu kako si mi i preporučio te sad sve radi bez problema.Ekipa mi je u kvartu poprilično informatički nepismenatako da nije bilo potreba za zaštitom ali eto zlu ne trebalo.
vidim da ima neko ko zna dosta o n80, pa ako moze mala pomoc. kupio san n80 ali kad sam malo prosvrljo po njoj skuzio sam da je to malo kompliciranije neg sto sam mislio. pokusavam instalirati neke sis aplikacije al ne ide.dal neko zna sta trebam uraditi da bi to mogao instalirati? unaprijed hvala
ne moras nista instalirati dodatno.lijepo ti je sonyck rekao da mozes instalirati samo one koje su namijenjene za 9.1 symbian.
ok! hvala na toj informaciji. imam jos jedno pitanje, ustvari vise njih,ali polako. danas sam see nasao u rijeci i na setalistu ima mjesto gdje se moze uhvatiti signal wlan-a i ja se probam spojiti na net, ali nece, pise unable to perfirm operation ili no gateway replay. u cemu je problem?
spoji se na neki hot spot jer ove druge su vecinom zasticene.
jesam ali nista
ja stim nisam imao problema.imao sam problema sa spajanjem na kucnu mrezu,ali na hot spotove kojih u Osijeku ima dosta,nikad.
druge mreze su u vecini slucajeva zasticene.probaj ici u postavke na ovaj nacin:
Idi na Moji programi -> Web -> Opcije -> Postavke -> Pristupna tocka -> Korisnicki definirano
Sada nadji svoju pristupnu tocku , pa :
Opcije -> Izmjena
Sada opet :
Opcije -> Dodatne postavke -> Postavke IPv4
Sada ces moci unijeti sve postavke ,slicno kao na kompu (ip , gateway,dns...).
ovako je meni pomogao kolega forumas Quark(hvala).
Bookmarks