Ma SZK je racku, najbolje je da odes kod Tele2 partnera dobices ispravnije informacije nego na SZK.
Ma SZK je racku, najbolje je da odes kod Tele2 partnera dobices ispravnije informacije nego na SZK.
Evo imam ja pitanjce jedno...
Prebacio bi svoj broj sa VIP-a na TELE2, jel moguce onda izabrat tu kikiriki tarifu ili ima neka caka?? Jel se prebacivanjem moze uzet mobitel za 1kn, uz to da potpises ugovor na 18 mjeseci, bla bla...i koliko se uopce treba cekat da ti prebace broj?? Fala![]()
Ja nisam prebacivao broj, no navodno je rok od 5-10 dana (ovisi i o vipu i o teletu). Onda ovisi dal si na vipovoj pretplati ili prepaidu, jer na tome čemu jesi to moraš postat i kod teleta, samo se naravno kasnije možeš prebacit. Imaš samo 3 mobova za kunu i sad ne znam kak to imaju riješeno, dal možeš odma uzet kikiriki ili prvo mukte tarifu pa se onda prebaciš, najbolje bi bilo da odeš na tele2 prodajno mjesto i veliš da hoćeš prebacit broj i uzet kikiriki tarifu (na pretplatu ili prepaid, kak već hoćeš) pa će ti sve reći.
Edit:
Uglavnom, malo sam gledao i sigurno možeš uzeti kikiriki tarifu na 18mj. + mob, dal za kunu ili neki drugi to je tvoj izbor.
Zadnji uredio ojpi : 06-02-2007 u 22:51
Ne ne, mene zapravo muci ono sto ispod tih mobitela za 1kn pise "Mobilni uređaj je dostupan uz sljedeće tarifne modele: Tarifa s Mukte brojem i Minimalna mjesečna potrošnja 85 kn", a za kikiriki tarifu pise da ju svi mogu uzet...sad ne znam dal ono kod mobitela nije apdejtano ili se to u tom slucaju ne moze napravit:bunny:
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam se vec prebacio,i uzeo mobitel za kunu(nikako ti ne preporucujem BS C81,katastrofa mobitel).
Nisam dugo cekao...tj jesam oko tjedan dana,do tada normalno koristis VIP broj. Ako si prepaid korisnik,neces moci odmah na pretplatu,nego na prepaid(po HR zakonu o prenosu broja),pa ces morati jos malo sacekati da te prebace na preplatu(odmah dobijes i mobitel). Tarifu mozes birati sam,pri potpisivanju ugovora,znaci mozes i kikiriki,ali jbg... ja ti moram jos malo tupiti,tj davati savjete(korisne ili ne,ti odluci): uglavnom,razmisli da li ti se iplati kikiriki tarifa u odnosu s tarifom s mukte brojem.
Ja sam odlucio ipak ostati na toj tarifi,jer cijene su skuplje 30 lp(i dalje jeftinije nego na VIPu) a mozes jedan broj zvati besplatno. kao preplatnik ne moras za tu opciju nista nadoplacivati,i ja sam racunanjem dosao do zakljucka da ne bi na kikirikuju ustedio nista(ili vrlo malo)...
pa eto,tema za razmisljanje
Evo bio sam i ja u srijedu da me prebace i sve sam tam saznao, ali fala![]()
Nego, namjestio sam ja fino curi da ima mene kao mukte broj (500 minuta mjesecno je, ak se mene pita, i previse), pa cu si ja onda uzet kikiriki jel su mi svi drugi na vip/simpa...a i tarifa se jednom godisnje moze i promjenit besplatno, tak da cu vidjet i sa prvim racunom
! A kaj ne valja na mobitelu?? Koji si ti uzeo??
Ljudi su pisali o tom mobu. Navodno je verzija softvera s kojom se isporučivao bagovita, pa su se neki odlučili na apdejtanje softvera u garantnom roku, što im je i uspjelo besplatno. Ne znam točno o kojoj se verziji radi, ali čini mi se da su nakon instalacije novog softvera bili bitno zadovoljniji.
jbg nisam provijeravao forum...pa tek sad odgovaram.
kao sto su neki vec napisali,BS c81 i nije toliko los...bar ne po karakteristikama...ali npr,moj blokira barem 10 puta dnevno,pa nekoliko puta dnevno mu pukne pa nece prikazivati video niti svirati mp3. problem nestane kada ga restartiras....
a sa,mozda je subjektivno,navikao sam na SE,ali meni je jednostavno previse komlikovan taj telefon...da bi poslao jedan obicni SMS 3 puta moras stisnuti dugme "opcije"... pa jos na kraju nisi siguran jel poslao sms ili nije... i prilicno je spor.
ok,kad ti tako kazes... nego koja je to tarifa? 500 ili 700?
Bookmarks