nE! ako si imao n70 i prijedes na ovakav mob, falice ti, cisto zbog navike, a ako nisi upoznao symbian dovoljno onda samo daj... ja svoj nebi mjenjo ima pun k korisnih programa u džepu. uvijek samnom
nE! ako si imao n70 i prijedes na ovakav mob, falice ti, cisto zbog navike, a ako nisi upoznao symbian dovoljno onda samo daj... ja svoj nebi mjenjo ima pun k korisnih programa u džepu. uvijek samnom
After all...
subjektivno bi uzeo n70 , ali objektivno je bolji d900
Onda si definitivno uzmi E900 ako imaš takvo mišljenje, ali ti nebi bilo loše isprobat malo symbian phone koji čisto da vidiš.
hrpe programa koji se mogu instalirati na symbiane moze cijeniti samo onaj ko ih stvarno i koristi,a ako ih neces koristiti e900 ce biti sasvim dobar izbor.![]()
Kamera je odlična na E900 ja sam se iznenadi, jedino šta me malo zajebavaju one touch screen tipke slučajno nešto taknem i odmah mi izađe iz svega, a mob ko mob je dobar kad se navikneš na njega. Na tvom mjestu bi uzeo E900.
O tome se pričalo već...
Pročitaj malo slijedeće teme:
Koliko iskorištavate mogućnosti symbiana i Programi koje svaki dan koristim
U tim temama ćeš naći dosta zanimljivih programa (tj nazive programa i čemu služe)...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ako neznaš iskoristit simbian uzmi e 900 ili neki drugi dummy i![]()
iPhone je tu....
jel ima koji program da otkrije skrivene pozive ili da kad nekom pošaljem poruku sakrije moj broj?![]()
Bookmarks