= Citat = Izvorno postao marko6630 Pregledaj post
Da, samo stvar je u tome što ovdje nije ni riječ o garanciji kao takvoj, nego odgovornosti za nedostatke... blablabla

Uglavnom, glupo je ići u pravne tehnikalije (makar se sa kolegom koji još uz to što je izvrsno izabrao životni poziv ima i desprijekoran ukus što se mobitela tiče uglavnom slažem) koje očito ovdje nikoga ne zanimaju. Moj je cilj bio dovesti stvar do absurda i pokazati Ninu da, iako je pun pravedničkog gnjeva, nije u redu na ovakav način prozivati ljude.

Jer, na kraju, ne treba ti potvrda ekipe sa foruma da si u pravu ako znas da si u pravu, jel tak?
To se slažem...ali ako postoji opcija u oglasniku da se komentira trgovina s ljudima (a time se određene ljude i proziva koji nešto zahebu), onda nema razloga da ne otvorim ovakvu temu...ova tema je bila namjenjena samo kao dokaz...jer Boss je takva osoba koja jednostavno ne može shvatiti kad sam mu to tupio da nije u pravu...da se javio u roku od 2-3 dana, sigurno bi se našli i to bi mu sredio, ali ovako, da mi sad to nabija na nos - neće ići...morao sam izabrati ovaj način...

Što se tiče toga kako je netko rekao da sam trebao jače inzistirati na tome da Boss pregleda mob...mislim da mu nisam ni trebao reći da ga pogleda, nego me je on to trebaon zamoliti, pogotovo kad kupuje tak nekaj skupo, a ne da ga ja još moram nagovarati...