Bez zamjerki stari ali ova izjava ti nije trebala...![]()
Mislim kaj brijes ono, wtf?
Pa nisi dijete u osnovnoj skoli sto se ide samopromicati i na ovaj nacin davati do znanja tko si, sto si i sto mozes/ondosno ne mozes... :bunny:
Ne kvacim se za svaku rijec koja ispadne od nekoga s ovog foruma, ali frende ova mi izjava zbilja nije sjela...
Sto se tice dileme tko je kriv u ovoj temi, po meni ste krivi obojica podjednako jer...
-> Boss212 je kriv sto nije pogledao mob cim ga je dobio vec odmah odjurio glavom bez obzira, ali opet ako kupuje mob od 3000 kn koji je opisan kao potpuno nov i besprijekoran, logicno je za ocekivati da mob radi savrseno i da nema ni najmanjeg buga...
-> El Nino, ovakvi telefoni se prodaju u oglasniku po cijeni od 3300 - 3900 kn bez kartice od 2GB i sa ili bez garancije...
Ako se ne varam, P990 si uzeo nedavno i cak si pitao par korisnika za misljenje da li ga uzeti ili ne pa mi nije jasno zasto prodavati mob nakon tako kratkog vremena ako je bio sjajan i jos karticu uzmes za njega...
Evo, ovo je moje misljenje i samo se nadam da je doslo do nesporazuma i da ste stvarno imali peh obojica pa je zvucnik na mobu jednostavno vrisnuo sam od sebe...
Mislim da je sarkazam u ovakvom trenutku potpuno suvisan...

Bookmarks