ovako,da se malo nadovežem,obojca su pošteni tu nečemo dolaziti u sumnju,no što se tiče situacije ja bi ovako presudio,pošto se radi o iznosu oko 3000kn,nije mala lova,a el nino barem si mogo dat mjesec dana svoje garancije,no uostalom to je tvoje pravo dat garanciju ili ne,ali moram reč da el nino nisi baš trebo dizat toliko galame jer ti malo prijetio,pa ipak si dobio 3000kn a on mob koji nije isprobo,no pustimo to,pošto je zvučnik radio prije prodaje (tako tvrdi el nino i ja se s njim sažem zašto nebi radio) smatram da se možda samo nešto odlemilo,meni se na starom mobu (samsung e850) znalo dogoditi da zvuk nestane i vibracija, i otišo u servis i ono jedna žica se odlemila i nije davalo kontakata,ali smatram da bi trebalo mob odnjet u servis i vidjet što je možda je fakat nešto glupo,pa se bez veze ovdje prepucavate.Ali pošto se radi o iznosu 3000kn bilo bi red da ipak el nino plati barem 50% troškova jer boss tvrdi da ga nije koristio a el nino tvrdi da je radio zvučnik prije prodaje (kome vjerovat,u ovoj situaciji reko bi 1:1) pa ako je obojci vjerovat možda je fakat nešto bezveze (moje mišljenje,nisam ni na el nino-voj ili bossovoj strani) ali kad bi ja prodavo mob za te pare ipak bi dao mjesec dana garanciju ipak se radi oko 3000kn a popravak 100-200kn pa nebi umro i sramotio se za tih 100-200kn,a uostalom u servisu točno ti mogu odrediti tko je kriv tj.gdje je greška nastala,ovdje nije pitanje tko je duže na forumu ili ko je moderator ili šta ja znam,objca su malo pogriješila inadam se da če se sve sretno završiti.

Bookmarks