= Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
el nino dal je to onaj p990 kojeg si meni na faxu pokazao??pa na tom mobu je sve perfektno radilo...ja ga isprobavao,gledao jer sam ga htio uzet i sve je funkcioniralo....bez greške...a šta se kod bossa desilo ne znam...ali smatram da el nino nije prodao pokvareni mob,ali i razumijem i bossa jer je dao 3k kuna,a neš se zdrmalo,hebiga desi se...
Je to je taj i radio je perfektno...
Kažem, nije mi u interesu nikoga prevariti i zato sam rekao čovjeku da provjeri mobitel prije nego ga kupi, a ne da se dogodi ovakva situacija...njemu se žurilo, ili ga nije htio pogledati, ali ispalo je kak je ispalo...ne kažem da mobitel nije crknuo dok sam mu ga dostavljao ili da je crknuo u ovih 16 dana koliko je mobitelk bio kod njega...
Zbilja ne želim nikog prevariti, a mislim da su se i ovdje ljudi uvjerili u to nakon toliko vremena koliko sam ovdje...to kaj sam starosjedioc, ne znači da imam protekciju, niti tražim protekciju, te ako bilo kad pogriješim, uvijek ću se ispričati i biti spreman snositi posljedice...
No smatram da u ovom slučaju nisam ja kriv, nego je jednostavmno takav splet okolnosti...isto to se moglo dogoditi i meni kada sam kupio mobitel...