E ovak kako bi je mogao najjednostavnije i najjeftinije spojit s frendom kuji živi u zgradi ko i ja (2 kata iznad mene) može i žicom. I da je veza dobra da možemo igrat igre.
E ovak kako bi je mogao najjednostavnije i najjeftinije spojit s frendom kuji živi u zgradi ko i ja (2 kata iznad mene) može i žicom. I da je veza dobra da možemo igrat igre.
kablom najbolje ako je moguce, ako ne... wireless lan ali je punio skuplje.... posjeti hg spotov katalog mrezne opreme
After all...
kabelom će ti biti brže i jeftinije, samo možda ti bude smetalo ako provodiš žicu kroz prozore![]()
Samo ak veza bude dobra zbog duljine trebalo bi negdje 25 metara.
žicajte da vam netko nakrimpa crossover kabel ili ga kupite(skuplja varijanta)
podesite sam firewall ako ga imate inače će vas zajebavat... najbolje i najjeftinije...
DUKE II CMGSN
Nemam nikog žicat nikog ko to zna ne poznam a kak se to dela jel piše di na netu ? možda bi i sam znal.
ovak , najbolje ti je kablom, nas je čak bilo 5. kod mene je bio hub, i svi su se spajali na mene... ja sam im prčkao po hardu![]()
što se tiče duljine kabla, kod nas je bio najdulji 50m - točno tolko, 3 kata ispod menei sve je radilo kak treba. ako ćeš se spojiti samo s 1 frendom onda ti ne treba hub, samo mrežna kartica.... e da , još jedna stvar... kod igrica nemojte oboje koristiti isti cd-key
jer vjerovatno se nečete vidjeti u mulitplayeru.... tak smo se mi hebali kod warcrafta 3
![]()
ali onda je sporije![]()
Ok al nemogu nigde nać za kupit po metar samo u komaadu po 15m.
U neka trgovina u Karlovcu.
Zadnji uredio mpalajs3 : 07-02-2007 u 14:45
kupiš par takvih i spojiš.. Može se i tako.
kupi kabel na metar ak mozes, ja sam u vz prije godinu dana kupil neki kabel,neznam koji, za 1,10 ili 1,20 kn/m(a za te pare je sigurno neki zakura*),njega 70 metri i umrezen sam s frendom u zgradi i sve dela ko vurica a lan nam je 10/100 ,kopiram dvd iz njegovog dvdroma za nekih 4,5 min,tak da sam super zadovoljan,i igre nam dobro rade,ne napucas grafiku na max i dela ko da igras solo. Zakljucak: 70 m kura* kabla za kunu po metru radi super
EDIT: i kupis si odma dve parice(stekere) nebre biti iznad 10 kn i velis tipu da ti slizi,al za komp-komp vezu (drukce je nego komp-hub veza)
imas neke sprave ukopcas ti u struju(uticnicu= i on gore u svoju spojite kablova na uticnice(svako svoju) i to vam je najbolji a ne da se po stanu provlace hrpe kablova
Bookmarks