rofl ak ja znaci kupim mob sutra i odma od tam posaljem mejl mogao bi vec u petak ocekivat kod
brzi su s time da mejl iz tekoma ide u nokiu pa iz nokie u tcom pa tek tebi![]()
rofl ak ja znaci kupim mob sutra i odma od tam posaljem mejl mogao bi vec u petak ocekivat kod
brzi su s time da mejl iz tekoma ide u nokiu pa iz nokie u tcom pa tek tebi![]()
Pa ljudi moji nije uopce problem naci unlock code za bilo koju Nokiu kupljenu bilo gdje!!! Ima na netu Nokia GSM IMEI based calc-unlockera koliko hoces, problem je samo u tome sto ti nece priznat garanciju ako ih ne zahebes na takav nekakav nacin pa onda taj unlock bude "legalan" te tako ne izgubis garanciju.....
Pogrešno,sve novije generacije Nokiještina poput:
1110i,1112,2310,2610,5200,5300,6270,6280,6288,7373 ,7360,7370...(neznam sve modele napamet) se uopće nemogu otključati sa tim kalkulatorima ali postoje metode a neke od njih se još uvijek nemože otključati uopće http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34635
_
Može li mi netko odgovoriti-npr. kupim 6131 u Simpa paketu za 1900kn. Mogu li očekivati da ću dobiti kod ili ne?
6131 je bb5, znači ovako ju nije moguće otključati.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Za Simpa pakete neznam dali vrijedi isto pravilo ali pitaj ih na t-mobile@t-mobile.hr
i 6131 sad košta 1798,00 kn samo uređaj a i Simpa paket![]()
@moby : ako kupiš u simpa peketu tu ne nude usluge otključavanja jedino ako ne smuljaš nešto kako je obješnjeno u postovima prije... ali ako hoćeš ić na sigurno onda kupi kao sam uređaj... samo u tom slučaju nećeš dobit simpa karticu s 500kn na računu...
Bookmarks