Poslao: cuore sportivo
Želim kupiti Samsung SGH-E700 pa me zanimaju neki detalji; Kako se slike mogu prebacivati sa Samsunga E700 na PC? Što je sve od softwarea potrebno?Da li je to izvedivo preko infracrvenog porta jer u Mobilu #44, 11/03 piše da to nije izvedivo već da se slike mogu prebacivati samo preko serijskog kabla koji nije biodostupan u Europatradeu. Da li je sada došao taj kabel i koja mu je cijena? Da li E700 ima CCD čip kao što piše u časopisu Moj Moby (12/2003 #45) ili CMOS?
Koja je razlika između CCD i CMOS kamere?

Trenutno imam Samsung X100 i A800 pa me zanima da li se kod njih može nekako isključiti T9 u porukama da nemoram svaki put manualno isključivati T9?
Kako je sa T9 kod E700?
posto vidim da ti niko nije dao posteni odgovor, pokusat cu to biti ja, imam e700 pa neke stvari znam...

1.prebacivanje slika se vrsi putem ic-a ili putem kabla (ja imam ic i super funkcionira
2.software-treba ti easy studio, imas link za njega tu negdje u samsungovom podforumu
3. e700 ima ccd čip
4.isključivanje t9 neznam, na e700 se nemoze ali e700 ima hrvatski t9 tako da nema potrebe da se iskljucuje jer ok radi
5. neznam tocno tehnicke razlike, ali znam da su kamere sa cmos cipom jeftinije od ccd-a, te je ccd kvalitetniji bolji