Prvo veliki pozdrav svima,ja sam novi na forumu nadam se da cemo se ljepo slagati
E sada da predjemo na stvar
Kupujem za par dana Nokiicu n73 me pa me zanima par stvari:
1)Jel tih 2 gb dolaze ugradjeni u nju ili kao dodatna kartica u paketu.
2)Koliku maximalnu karticu(micro sd) ona podrzava
3)Sta je to visual radio??Na mom e250 ima radio ali bez to visusal pa me zanima sta je to
4)Na koje sve nacine se spaja n73 na net?Jel moze kako preko compa?Mozda ono preko bt?
5)Mozetel mi dati link od nekog weba sa interesantnim programima i igrama za n73?
6)Gdje se nalaze zvucnici od n73 i koliko su dobri i glasni?
7)Jel dobra kamera na n73?Ja sam imao do sada fotic canon a400 od 3.2 mpx i imao je zadovoljavajuce slike,suxao je u mraku ali ok.Kakvo je stanje kod ovog mobA?Mislim jel se mogu izradjivati te slike?Vidio sam par slika na netu napravljene od nje ali su sve po jakom svjetlu i izgledaju very good ali kako to izgleda sa manje svjetla?
8)Kakve su sluske koje dolaze u n73 me i jel ima ovaj mob obicni 3.5 mm ulaz za sluske ili svoj posebni(preko utora za usb ili za punjenje...whatever)i jesu li glasne,ove na e250 pa eto jesu glasne al je glas uzasan.A kasnije sam kupio nove sluske koje su bile tise ali malo bolje zvuk ali svejedno sux.
9)Koje sve video fileove moze pustati ovaj mob?I kakve video fileove snima?Mislim koliko fps i to...
i evo jos jedno finalno pitanje
10)Jel bolja n73 od k850.Mislim do sada sam uvjek imao low end fonove,Nikada neki sa OS pa me opredjelila nokia jer je symbian,a sada k850 nema os ali ima 5 mpx kameru,jesam li napravio dobar odabir sa n73?Jer kazem opet zelim da "iskusim" te specialne mogucnosti "pametnih telefona"
Aj puno vam hvala unaprijed pa neka neko odgovori na neko pitanje.
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks