...crni i ne izgleda tako loše, iako mi se, iskreno, dizajn baš i ne sviđa...
Sony Ericsson in Japan is launching the W51S a new back to basics design, with simple clean looks yet doesn't cut down on function.
The phone features Organic Light Emitting Device (OLED) on the front cover the illuminates icons when it receives a call, message or notice. It also sports a 2.7-inch display with 16:9 widescreen utilizing RealityMAX technology to enhance picture quality.
The clean & stylish phone has built-in 2-megapixel camera, 120MB internal memory and has talk time of 210 minutes (standby of 270 hours).
![]()
iPhone 5s 16 GB
...crni i ne izgleda tako loše, iako mi se, iskreno, dizajn baš i ne sviđa...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Svida mi se mob dizajnom, pogotovo crni ( ovaj pink i zuti uopce necu uzeti u razmatranje, he,he)
Steta sto je samo za ono tamo trziste, trebali su ga poslati i u europu...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Sviđa mi se mob,pogotovo ovaj crni,izgleda ko da je od karbona napravljen.Dobre su mi one ikonice na vanjskoj strani moba,to nebi trebalo trošiti baš nekaj bateriju.Solidan mob.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Meni je ružan mobitel do bola zato jer je uzak, debel i kockast je, jedino mi se sviđaju ikone vani![]()
There are no shortcuts in evolution.
od napred me malo podsjeća na onaj alcatel k-plus...
nekak tipke mi ružno izgledaju...
al' bitna je duša..lol
"2.7-inch display with 16:9 widescreen
The clean & stylish phone has built-in 2-megapixel camera, 120MB internal memory and has talk time of 210 minutes (standby of 270 hours)."
al' meni nije nekak stylish...ali o ukusima se ne raspravlja
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja znam da ovog neću imat..
mene zanima zasto mu izvana pri vrhu pise win?
jel to neka od oznaka za to trziste ili?
Crno još može proći, ali ovi ostali nema šanse...
Dizajnom i nije nešto...
Mene isto zanima zašto mu gore pri vrhu piše WIN ? možda ima Windowse, ko će ga znati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
izgled ovog crnog je ok,ali ovi sareni su strasni![]()
![]()
opala...ko da smo u kinu....kupit ovaj mobitel je među ostalima ko plazma od 127cm među tv...dao bi se tu neki filmic pogledat...samo mi je preuzak ekran za ostalo,slanje poruka itd...
bio nekad oglas...
Jel on to ima pro duo? Nema micro?
There are no shortcuts in evolution.
Mene jako podsjeca na Panasonic VS3...
Izgleda da nema micro kartice vec su stavili pro duo u njega i ooogroman ekran...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Vidio sam najavu u časopisu MojMoby, i uopće ne izgleda tako!? Ovaj je imao i neki TV TUNER...
koje je rezolucija tog ekrana?320x480 mozda!?
crni je bas mocan,ovo moze dobro poslužit za gledanje filmova
Bookmarks