Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Threaded View

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    HTC Magician
    Bodovi
    5.858
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.858, Nivo: 18
    Bodovi: 5.858, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nema uvrede.Kao što sam rekao-koristio sam se s oba i Magician mi je bolji.Meni.Jedino što mi recimo nedostaje je WLAN.
    A 3G,UMTS-pa recite mi koliko se od vas stvarno služi time?!
    A qwerty tipkovnica na mobitelu mi je samo smetnja.Meni. Samo čini mob debljim,a da je izvlačim i pišem poruku na njoj dok se npr. vozim u autobusu-nije baš praktično,posebno jednom rukom.Puno praktičnije mi je pisati na tipkovnici na ekranu.Nju doduše ima i Hermes-ali je deblji,a to mi nikako ne odgovara.A i kad nisam u nekim nezgodnim situacijama za pisati puno mi je lakše pisati po ekranu s Phone Padeom nego s qwerty tipkovnicom iako na kompu pišem prilično brzo.Jednostavno mi je premala (zašto HTC ne napravi uređaj s normalnom "mobitel" tipkovnicom,kao npr. na MTeoRu samo s većim ekranom...).Nadalje,transflesh kartice su skuplje od SD kartica,a i ne postoje,ili ja bar nisam vidio,uređaji s kojima se Hermes može proširivati preko micro SD utora kao što se magician može s npr. SD GPS modulom.Intel PXA270 416MHz procesor je bolji od 400 Mhz Samsung procesor ali to i nije toliko važno.
    Razlika je i u WM5 ali taj OS mi i nema nekih mogućnosti koje mi nedostaju kod WM2003SE.Zapravo evo jedne-viaGPS 2.0 Cardinale navodno ne mogu instalirati na WM2003SE!
    Sve su to moji osobni dojmovi i zato sam ostao na Magicianu ali daleko od toga da je Hermes loš uređaj,samo meni manje odgovara.

Ali mislim da ljudi ne trebaju u bescijenje prodavati svoje uređaje,posebno ako su u dobrom stanju (a jesu,svi mi dobro čuvamo svoje HTC-e,zar ne )
    Bolje ga ne prodati nego prodati za puno manje nego što vrijedi.

Pozdrav!
    Zadnji uredio Sudac : 14-02-2007 u 00:12

Slične teme

1. MDA Compact Vs. MDA III review
    By SlaWeX in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 15-06-2006, 22:56
  2. Moj mob na servisu ! koliko dugo?
    By therrlu in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 21-10-2005, 10:46
  3. koliko ste potrošili? novaca dečki...novaca