nego čija?
kak nisi znao da majolica ima mopsa? pa svuda se gura pred kamere s njim...tj. s njom...
nego čija?
kak nisi znao da majolica ima mopsa? pa svuda se gura pred kamere s njim...tj. s njom...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Njegova MAMA ima malu fufu koju jako voli i pazi i sve joj kupuje dok ona studira medicinu, a ima i pudlicu.![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
ohohohoho kako ćeš ti zaradit ban!Al sprco si me svaka čast!
![]()
Nego kome sam ja ono na zahtjev masirao trbuščić jednom prilikom? Malo teško nam pada alkohol, kao pravoj fufi?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
....ma to joj je dečko......Poslao: andrea
nego čija?
Da da vajtboj šarlatane jedan
Prije bi bantu vraču otišo nego tebi![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
dajte prekinite, citam vase pizdarije i skoro sam na pod opal![]()
što se mene tiče mi smo prekinuli! Dao sam nogu ćelavom i uopće me ne zanimaju isprike! I nemoj me sad ćelavi pokušat vratiti spikama o trbušćiću i ćelavom q*rcu...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Je je dao je on meni nogu, ali ja sam njemu uvalio drugi dio tijela![]()
...nos...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
aha...moš mislit![]()
...kaj se može i nešt' drugo???![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
U tvojim godinama više ne![]()
kako znas?![]()
on je sveznajući![]()
ma to on iz iskustva, obecao mu jedan stricek cokoladicu, pa na kraju nista![]()
ma ćelavi je moj nosić! Kad me zaškaklja s tim dlaćicama iz noseka, ja poludim!![]()
Vajtboj cijelo vrijeme želi reć kako mu je tolko mali da stane u nosnicu...ja bi šutio na tvoj mjestu stari![]()
game .. set... mach![]()
Bookmarks