gen....dobre su ti živine...ninfe ne volim jer krešte. pas je prekrasan......
bhehePoslao: tomo
ćelavi...pa to nije mačak ,to je gepard heboteeee...
Isprobavao sam makro na fotichu pa je ispao velik.
Ali i inace je ogroman, mislim da ima 8 kila, a nije debeli. Dobro, malo je bucmast ali onako atletski bucmast![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
gen....dobre su ti živine...ninfe ne volim jer krešte. pas je prekrasan......
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
pa ne krešte sve nimfe.... moja ne. (to je valjda zato jer ju niti ne čujem, nije u kuči nego u garaži)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Moja nimfa ne krešti, uspio sam je naučit da pijuče, jedino kad čuje druge ptice izvana onda se zna zaderat, ali je to vrlo rijetko...
ja sam imala dvije ninfe i obadvije su kreštale, užžžžas.
imala sam i kanarinca kad sam bila mala, ali sam ga pustila iz kaveza.....ah šta ćete dijete.....
floorkilla- u garaži.....? a jadna...![]()
da tam u jednoj prostoriji pokraj garaže su i nimfa i zamorac. dobe jest ujutro i navečer i bok.
a jadni. pa kakav si to ? kaj da ja tebe tak zaključam u garažu i dođem te vidjet samo kad ti donosim hranu. sigurno nebi bio sretan.
pa bili su oni nekad u kuči......... kad sam bio mali...
ali jednostavno stara nije mogla više izdržat snjima stalno je morala čistit od njih šta bi izbacili iz gajbe....
a ti mali vragovi nikak da crknu imam ih več jako dugo....
ovo je prestrašno killa kaj govoriš, fakat rijetko viđena okrutnost prema životinjama - daj ih rađe pusti na slobidu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i ja bi kreštao do smrti da me imaš...Poslao: andrea
ja sam imala dvije ninfe i obadvije su kreštale, užžžžas.![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
brle nesto si brzo doso mado, off topic hehe
...ljepo da si im prepustio obroke...Poslao: flOorKilla
da tam u jednoj prostoriji pokraj garaže su i nimfa i zamorac. dobe jest ujutro i navečer i bok.![]()
pitaj tomu kako mu je bilo - odma se neredu požalio da jede juhicu za lijek nakon moje vožnje...![]()
ko ja sam okrutan prema životinjama?! pa nek uopče budu sretni da ih hranim.....
i njima je tamo sasvim dobro.
ti si meni tak smješan...svaka ti čast killa....ali nemoj tako prema malim životinjicama...postupaj s njima tak kak voliš da se postupa prema tebi.Poslao: flOorKilla
a ti mali vragovi nikak da crknu imam ih več jako dugo....![]()
![]()
ma to sam ja samo tak reko........ ja njih jaaako volim i igram se snjima svaki dan. ......... dobro, svaki drugi...... mislim...... kad me noge odnesu u garažu........
znala sam ja da ti njih jako voliš. trebaš si psa nabavit.
ja biiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! al stara neda.........
al jednog dana svakako...... onakvog malog slatkogaaaa...mmm......njam.......
Mislim da je ovo veča okrutnost.Poslao: whiteboy
daj ih rađe pusti na slobidu...
tek sad vidjeh tvoj postek...bi istina, kreštao bi, ali ja bi bila glasnijaPoslao: whiteboy
i ja bi kreštao do smrti da me imaš...![]()
![]()
![]()
![]()
čekaj, a kaj ak ga dobiš za rođendan? pa kaj onda stara može? to je poklon....Poslao: flOorKilla
ja biiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! al stara neda.........
al jednog dana svakako...... onakvog malog slatkogaaaa...mmm......njam.......ha?
@brzi...lol......
treba se brinuti za pesa........ puno puno više nego za ove male divljake.... tko če to....
al želja mi je imati psa i naučit ga da se vozi samnom na motoru
kad ti je ročkas?![]()
haha
(inače, roškas mi je za cca 3 tjedna7.2.)
Bookmarks