Josh jedna administrativna stvar. Opis za Symbian Nokia podforum je nepotpun. Trebao bi biti: "Nokia Series 60, 80 i 90".
Nisam siguran gdje bih stavio ovu temu, ali evo tu budem, čisto zato što imam primjedbe na rad moderatora u spomenutom forumu.
Zapravo se radi samo o jednoj manjoj primjedbi, a to je da mnoge teme za Symbian Nokia podforum, "zalutaju" u normalni forum. Ovo zaista nema smisla, jer rasprave o Symbian Nokiama (kao što je ngage, 3650, N70, N80 i sl) trebaju ići u za to predviđeni forum.
Pozdrav moderatorima![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Josh jedna administrativna stvar. Opis za Symbian Nokia podforum je nepotpun. Trebao bi biti: "Nokia Series 60, 80 i 90".
Što se ovoga tičem slažem se...treba napraviti mrvicu reda, nije to big deal, samo malo razvrstajte te teme.
Mada ne znam tko će novim korisnicima objasniti to sve prije nego li zalutaju...ima bisera da pamet stane![]()
Jedino što bi trebalo par tema vezanih za N70/n73 prebaciti u symbian dio foruma... jer ljudi jednostavno otvore novu temu u "ne-symbian" dijelu Nokia podforuma...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma treba i opis popraviti
Nego, lijepo fino staviti u uputstvima da teme o Symbian Nokijama idu u odgovarajući podforum te staviti link sa popisom Nokia Symbian modela. I ako netko ne bude čitao pravilnik, kazna, pa bude pročitao
Jer fakat me živcira da se rasprave o kupovini N73 mobitela drže u Nokia general forumu![]()
Mislim da bi ispod naziva podforuma Symbian Nokia
umjesto: Nokia Series 60 i 90 (što sad stoji),
trebalo napisati:
Nokia (podforum za) N series, E series, 6600, 6630, 6680(1), 3250, 3230, 6260, 7610, 9300, 9500, 3650, 5500, 6290, 7650, N-gage...
Tako da nebi se vidjelo koji modeli idu u symbian pa bi ljudima možda bilo lakše znati di trebaju postaviti odgovarajuću temu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
što se tiče naziva foruma sve je jasno napisano (gomilanjem modela bi stvorili suprotno) ,za softver imamo poseban forum: Symbian # OS & Software sa pripadajučim podforumima.
Što se tiče moderiranja Nokia i Symbian podforum-a ,uskoro će se nešto promjeniti po tom pitanju a daljnja rasprava na ovu temu nije potrebna
![]()
angels might have been eaten.
Bookmarks