To je normalno. Svjetlo je crveno, pa kad bi i zelena tipka bila osvjetljena, onda bi bile dvije crvene tipke, pa nebi znao koju pritisnut.![]()
Trebam Vas savjet.
Danas sam uzeo M55.Mob je fenomenalan i prezadovoljan sam,ali ja nebi bio ja kada nebi nasao i najmanju potencijalnu "gresku".
Prilikom rada s mobom sve tipke imaju intenzivnu crvenu moju osim tipke za javljanje koja ne svijetli tocnije samo se vidi zelena slusalica,ali bez svjetla u pozadini.Da li je to normalno ili da reklamiram mob???
Snoopy
To je normalno. Svjetlo je crveno, pa kad bi i zelena tipka bila osvjetljena, onda bi bile dvije crvene tipke, pa nebi znao koju pritisnut.![]()
Hvala ti prijatelju.Ne znas koliko me tvoj odgovor razveselio.Hvala...
Snoopy
Ma nema na čemu... To što nije osvjetljena ne smeta jer je i u mrklom mraku lako možeš napipat.
Ja sam odlijepio ovu temu... Neznam tko ju je bio zalijepio??
maraschino - PTICICA
Da, tako je i kod mene i kod jednog mog prijatelja koji ima M55. Sve tipke svijetle osim zelene slušalice. Ali dosad sam vidio samo jedan kod kojega svijetli.
nisam ja
Onda je pitanje sto se dogada s tim mobitelima????
Snoopy
Ni na jednom m55 ne svijetli zelena tipka, to je namjerno izostavljeno.
Ma nije, 100% sam na jednom vidio kako svijetli. Ne znam da li je taj nešto promijenio u njemu, uglavnom, na jednome svijetli. Ja sam jos uocio da se nakon zaključavanja tipkovnice svijetlo ugasi pa ponovo nakratko upali (kao blic) i nakon promjene profila LED-ice počnu same od sebe titrati pa moram ugasit i upalit mob. Možda je to neki bug.
meni se to ne dogada.
Snoopy
Meni se ponekad dogodi ovo da svjetlo blicne, ali ovo za ledice nikad.
dok sam ga nosao i ta je tipka svijetlila bez problema..........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Ja cu vidjet zasto ne svijetli kad budem mjenjao masku.
Bookmarks