Ma dobro sve je to OK,čovjek(rospaya) ima znanje svaka mu čast.

Ali opet treba sagledati i drugu stranu.Znači ZAPPAN je glava ovog foruma i vjerojatno je on imenovao moderatore i napravio pravila.
Malo si mislim kako bi bilo da u mojoj firmi dođe meni radnik pa da mi nešto stalno prigovara ili ne radi onako kako mu ja kažem,normalno da ne bi daleko dogurao a mogao bi na kraju dobiti i otkaz.Ni ja se ne slažem sa nekim stvarima ovdje jbg,ali ako hoću biti ovdje neka pravila moram prihvatiti.
Sa druge strane imao sam sličnu situaciju u firmi,jedan dečko je stalno neš prigovarao,zanovjetao,tražio veču plaču ali je sa druge strane bio DOBAR RADNIK.Malo sam se zamislio i dao sam na dva mjeseca da vodi gradilište.I zamisli ti to..veča funkcija ga je smirila,završio je radove prije roka i sad mi je najbolji majstor u firmi.
Zato kao šta je neko rekao mislim da Rospaya zaslužuje biti dio moderatorskog tima.Ali kao šta sam i prije naveo GAZDA može uvijek dati otkaz ako nije zadovoljan njime.I mislim da neke stvari iz prošlosti treba PROGUTATI i okrenuti se boljem sutra.
Znam da sam vas UDAVIO ovim postom i da se netko neće naći uvrijeđen,mada mislim da nema sa čime.
Bookmarks