E da se i ja ubacim...
za početak... Veza, možeš jako lagano popiti ban jer se ne pridržavaš pravila...
imaš više uzastopnih postova i
u njima je većina offtopic i prepucavanje...
A sad što se tiće Windowsa... ja ću jednostavno reći... Windows sam po sebi je smeće operativni sustav ali nam je nametnut... Ovak i onak on je bugovit... e sad...
Kad neki čovjek uzme pravit te edicije, onda on prvenstveno to pravi za sebe... onako kako njemu odgovara, a ne kako drugim ljudima odgovara...
Optimizaciju operativnog sistema on pronalazi u gašenju servisa...
puuuno servisa je pogašeno u CXPu koje su meni nužne za stabilan rad ne samo mog računala nego i cijele mreže.
Stoga ako već koristiš nelegalno OS, onda si ga sam možeš prilagodit pa će ti biti još bolji... jer taj čovjek koji je pravio CXP i oni koji su pravili BOrg XP su napravili mnooogo smeća... čak više od Microsoftovog tima...
i oni sigurno nemaju apsolutno nikakvog pojma što ja želim na računalu...
Negdje spominješ da svi koristimo nelegalne windowse... e recimo i kod mnee je drugačije... nisam ja morao pljunuti soma kuna bill gatesu...
Win MCE sam dobio uz laptop... preko firme sam pokupio neke originalne windowse za desktop računala doma... 4 free..
paz sad ono najbolje... VISTU sam dobio đaba... sam zato što je laptop vista capable, microsoft svima dijeli free final viste ...
tak da ono...
a ima još jedna 10 puta bolja stvar...
središ si komp instaliraš drivere, programe , sve registriraš... i onda uzmeš norton ghost i napraviš image... kad formatiraš HDD, za 4 minute ti je cijeli win gore

Odgovori uz citat

Bookmarks