Prije negdje 6 mjeseci, potrazio sam "neke novije win" jer mi xp pro SP1 dosadio (prestaro - puno apdejta u startu).
Tako sam naletio na Crystal win (autor je nekakav "Pepsi" - neka arapska spika).
Uglavnom.. prva asocijacija mi je bila ko vecini forumasa koji su se izjasnili:
ma pusti ti te tweakove, to je netko prckao, u praksi to ne valja, stalno se rusi.
Moram reci da imam mrezu od 4 PCa i vrlo raznolik hardware medju kojim su i komponente starije od 10 godina itd..
Sve radi savrseno.. odnosno, nista nije savrseno ali su ovo trenutno najbolji win koji su mi dostupni. I ne, nisu isti kao obicni XP, liseni su raznih nepotrebnih bedarija i obogaceni za mnoge cesto koristene programe (vec regane). Instalacija je jako brza i samostalna, ne postavlja mnoga glupa pitanja.
Neki pametnjakovici kazu: bah.. ja to mogu i sam blabla.. OK.. radi si sam, a ovdje je postavljeno drugacije pitanje. I btw.. kad napravis daj nam link da mi bedaci koji to neznamo mozemo skinuti tvoje remek djelo.
Ovi koji su aludirali na ilegalnost spike reci cu samo: Ha - Ha
Da li se vi to salite?
Pa nije valjda netko od vas pljunuo soma kuna gejtsu?
Tako da.. molim bez nepotrebnog licemjerja.
Crystal XP su sasvim vrijedni spomena, odnosno.. ako netko zna nesto vise ili neki bolje sredjen paket, neka se izjasni, ali molim bez nagadjanja. Iskljucivo vlastita iskustva.
Mozda bi se odlucio na bolji paket, ali kao sto sam rekao Crystal mi je ok.
HR i kvacice rade savrseno.
Moji su ja mislim isto 2006 .. 2007 nisu sigurno, mogu eventualno biti 2005.
Regional setting mi radi ok. Jednako i kvacice.
A sta to nije legalno?
btw... Tvoji win su legalni?
Off-topic
Zato jer netko ZNA bolje od tebe.
Prije ili kasnije morati ces to prihvatiti.
Sto prije - bolje za tebe.
Oni su to nazvali "otkljucavanje brzine" pa sta?
Ili se radi o necemu o cemu ti ipak NEznas?
Sada kada smo svi shvatili tvoju velicinu, prestani srat po topiku.
A na temelju cega ne preporucas?
Jesi isprobao?
Osim toga to je individualno.
Nekome ce biti dobri, nekome ce se rusiti itd.
Ovisi naravno o softwareu, hardwareu, podesavanju itd..

Odgovori uz citat
Bookmarks