Ali je optimum u zagrebu?
Ali je optimum u zagrebu?
Lopovi,ne kradite!
Država ne voli konkurenciju! :)
Moze li mi tko reci gdje ima za kupiti micro sd od 4gb u Zagrebu? Bio sam sad u Optimumu,ali ih nemaju vise![]()
Trebao bih brzi odgovor jer sam sad u gradu,ovo pisem s moba...
Hvala![]()
jel možd feniks u maksimirskoj ,pogledaš tam,il imaš još u maksimirskoj tam prek puta onog dm-a tu negdje jedan
Nema ni u feniksu,bio sam i tamo... Na kraju sam našao u king crossu u onom tehno dućanu![]()
Ljdi jel znate di se moze nabavit kartica M2 iskljucivo od 2GB? Gleda san u Hg spota(350kn.) i u topela (320kn.) a to mi je malo previse.
Jutros kupljena u "Svijetu Medija"
Sony M2 2gb 249,00Kn
jucer sam ja bio u svijetu medija u importanne galeriji i u onom u avenue mall-u i nemaju nigdje tih od 249 kn, jedino su u avenue mall-u imali sony od 300 kn, ja ih pitao u cemu je razlika i zena mi kaze, da su ti od 249 bili bez adaptera, a ovaj je s adapterom u obliku usb sticka...
cvita
Mos objasnit koja je prednost tog sa adaptoron? Nisan bas se bas informira to za adapter sa katricon. Bas cu otic pitat valjda je ista cijena.
isao sam, nije radilo ....subota popodne, otici cu ujutru tamo, valjda ce sutra raditi trgovine, jebga
edit:
ovaj adapter u obliku sticka mi je bas bzvz, bar meni, radi toga nisam ni kupio, jer imam laptop s citacem kartica, a i kad imam adapter na pro duo mogu uvijek u bacit u neki mob koji podrzava njih..
cvita
ja sam za svoj mob uzo 1gb za 200kn![]()
Ne znam kakav je taj koji dodje sa karticom, ali u HGspotu ima za 100 Kn dongle USB card reader za M2 kartice.
Slika na stranici im je kriva, pa evo ovdje kako otprilike izgleda:
![]()
a zna li itko ima li igdje kupiti adapter sa memory stick pro duo na memory stick pro?
cvita
koliko gb največa memoriska ide u se w810i?
a u k750??? i k850 me zanima koliko ide
###1410989180026
No dobro, ajmo sad
Ovdje se prica o cijenama kartica, a ne koji mobitel moze primiti koliku karticu.
http://www.sonyericsson.com/memorystick/ za sve one sta neznaju kolku im mob karticu prima
To piše i na www.gsmarena.com za svaki model...
Card slot Memory Stick Micro (M2), up to 8GB, 2GB or 8GB card included
edit; www.links.hr Micro M2 4 Gb = 139 kn...![]()
Zadnji uredio anthony_c : 09-09-2009 u 18:35
Bookmarks