= Citat = Izvorno postao Futurama Pregledaj post
Želim si na svoj C81 stavit ikone od BenQ-Siemensa M81. Našao sam jedne na Modopo_u, ali se nalaze u čudnom formatu (*.gpf) i ne sadrže "main.fs" datoteku. Kad ih iskopiram u "config\japp\FlexMenu", ništa se ne dešava. Sad me zanima dali itko zna kako te ikone instalirati na C81 ili možda netko zna gdje te ikone na internetu pronaći u *.png formatu s "main.fs" datotekom?

Evo te ikone za skinuti ako želite pokušat. M81 Menu-Icons
prvi put vidin tu ekstenziju .gpf da je to neki graficki format bilo bi ti jednostavno, a mozda i je. probaj naci program koji otvara fileove s tom ekstenzijom i onda s tim programom (ukoliko je to graficki format) saveaj iz .gpf u .png sto je format za bs. nakon toga kad si ih stavio u .png uzmi temu bas za bs c81 npr vista sa modopo i ikone iz ove teme imenuj identicno kao sto su one u visti npr. 01b, 01s, 02b, 02s.... zatim ove iz viste obrisi ostavi samo main.fs i ubaci svoje nove i to ti radi jer isti je format i isti naziv pa main.fs ih normalno poziva u meni. ali pazi da ti broj ikona, naziv i sve bude identicno jer inace ti main.fs nece pripoznat.
ja sam u svoga ubacia ninja ikone za x65 bas na nacin koji sam ti reka ali meni su vec bile .png formatu, samo sta ima 3 reda ikona tj 9 ne 12 pa sam kombinira 2 slicne teme da dobijem 12 ikona,uzea main.fs sa teme xp sa modopo nazva ove ninja ikone kao sto su u xp temi i ubacia od teme xp main.fs i radi. evo ti i link stranice http://www.beinspired.cz/