ok,to sam i pretpostavio a kako da to napravim da samo izvučem ikone bez pozadine,znaci samo bijeli dio,preko čega,kojeg programa?
Jedino da izvučeš slike i onda ih prebaciš u format za C81.
ok,to sam i pretpostavio a kako da to napravim da samo izvučem ikone bez pozadine,znaci samo bijeli dio,preko čega,kojeg programa?
Per@
Gle ovako, ovih sam dana u gužvi i nemam baš previše vremena, a ne bi te htio na brzinu krivo uputit. Ostavi link na ikone koje te zanimaju ili samo napiši naziv ako su na siemensmania-i. Kad pogledam onda ću točno znati s čime i kako.
ovo ti je link na siemens maniji: http://www.siemensmania.cz/ikony.php...2&phone_type=4, valjda me admin neće kazniti jer neznam dal smijem ostaviti link, zbog statusa,ikone su od SL91,nemoraju biti animirane...
Zadnji uredio Sljaka : 21-12-2007 u 20:59
Per@
Bez brige drugi puta ostavi link, moderatori ovog dijelate sigurno neće zbog toga kazniti. Javim kad nešto riješim.
Bok!
Jesi li možda ulovio vremena da mi pogledaš za ove ikonice na mobitelu, osim ako si u frci.....
Per@
Vremena sam našao, ali ne i rješenje. Kako god probao ne uspijevam. Do novih informacija ovo ostaje neizvedivo.
ok, fala za trud
Per@
Bookmarks