Da su bas stjerani u kut, i nisu, daleko od toga. Ali da dolaze sve bolje i zanimljivije ponude novih telekoma je istina, ali nazalost uglavnom su te ponude ogranicene na mali broj ljudi, te nije istina da T-com mahnito gubi korisnike, novinari su stvarno spremni napisati svakakve gluposti da ispune svoju normu. Radi se o tome da su tek sad ti mali telekomi u mogucnosti ponuditi iste ili bolje usluge od T-com, ali na svojoj infrastrukturi koja je glavni preduvijet da te firme budu cijenama konkurentne T-comu. Negdje sam bio procitao da telekomi koji rade preko T-com infrastrukture imaju prihod od 1 lipe/min poziva!!! Naravno da onda ne mogu ponuditi bolje cijene krajnjem korisniku.
Meni osobno je dostupna usluga Amis 2u1 i cekam prikljucenje iste, te se veselim danu kad T-comu necu vise davati 150 kn samo pretplate za telefon i adsl. Kod Amisa cu davati tih istih 150 kn, ali dobivam flat rate adsl2+ i meni povoljnije cijene telefoniranja, te neke usluge tipa caller ID besplatno. Amis, navodno, radi sve preko svoje infrastrukture i vjerujem da i ako T-com pocne nuditi povoljnije uvjete korisnicima, da ce i Amis odgovoriti sukladno tome(tu prvenstveno mislim na brzinu pristupa net-u).
Samo se nadam da ce ovaj thread u sto skorijoj buducnsti biti istinit, ali sada to jos nije tocno. Isto tako se nadam da ce se skoro rijesiti ova trakavica oko vlasnistva DTK-a, tako da napokon moze konkurencija T-comu zadati neki tezi udarac, ali u cijeloj zemlji, naravno na veselje svih nas
Bookmarks