Bez obzira na tu kameru od 5Mpx, koliko vidim po zaključku, LG ima jedino bolju rezoluciju slika, dok su po kvaliteti jednake onim sa K800 i n73...
A dizajnom mi je mob![]()
konacno mozemo vidjeti kvalitetu kamere na novom LG kg920 u usporedbi sa k800 i n73:
http://www.gsmarena.com/kg920_k800_n...review-125.php
cini se da je LG korak ispred![]()
![]()
Bez obzira na tu kameru od 5Mpx, koliko vidim po zaključku, LG ima jedino bolju rezoluciju slika, dok su po kvaliteti jednake onim sa K800 i n73...
A dizajnom mi je mob![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ipak je u prednosti kamera na LG-u.ima bolji prikaz i finije detalje,a i vrlo vjeran prikaz boja.jedino u zamracenim uvjetima gubi od k800.
uglavnom zelim reci da je LG napravio veliki korak po pitanju kvalitete kamere![]()
od lg-a sam očekivao više po pitanju kvalitete,jer kad se napravi k900 sa 5mpx kamerom bit ce bolja od lg-a kao i kad izađe n95.
LG je zbilja napravio dobar posao s ovim kamerama i cini se da im je to jedini preostali adut u osvajanju trzista pred konkurencijom...
Kamera koju ima nokia je dosta dobra, moglo bi se reci gotovo iste kvalitete kao i k800, dok slike od istog zahtjevaju editiranje kasnije jer im fali sasvim malo kontrasta i ostrine...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
neznam...po meni isto nije nista puno bolje od k800,a i izgled mu steka i velicina pa se ne isplati prebacivat na taj lg...mozda k900 kad dođe il tak nes treba docekat....ma ocu samo nesto da mogu prodat fotic i napokon ga vise nikad ne nosit sa sobom...makar ga uz k800 i ful rijetko koristim...vise ga posuđujem,jer nisam tip koj voli 5 takvih stvari nosat naokolo...zelimo nesto bolje..cekam review od n95
bio nekad oglas...
LG je konacno nadmasio Samsung i konacno vise ne zaostaju za SE i Nokijom sto se tice kvalitete kamere.
Bookmarks