mozda ti je usb zamro(ne umro zamro)tak se meni dogodilo.
samo kaj meni nis uopce u win nije reklo da ga je naslo.
u svakom slucaju,fino ti uzmi kabel i fotic,odi kod frenda i provjeri dal mozda ti softverski nes sere.
evo imam xp, i minoltu dimage xt, prije je sve builo ok, kada bi prikopco digitalac xp bi mi otvorio one mogucnosti (vidjeti slike, kopirati slike isprintati slike...itd) ali sada mi se vise nista ne dogadja kada ga prikopcam, odn taj prozor mi se ne otvori, a vidim da se veza uspostavi![]()
![]()
mozda ti je usb zamro(ne umro zamro)tak se meni dogodilo.
samo kaj meni nis uopce u win nije reklo da ga je naslo.
u svakom slucaju,fino ti uzmi kabel i fotic,odi kod frenda i provjeri dal mozda ti softverski nes sere.
ni meni se automatski ne otvara, nego ja sam otvorim removable disk e i tam mi stoji folder i unutra su slike...uvijek mi stavi ime foldera tipa DDCIM...
a dosta puta mi nije htio prebacivat kad su baterije od fotića bile slabe
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
to je stvar softwarea odn xp-a. to se i meni zna dogodit da ne otvori prozorček... nije to ništa čudno, to su windowsi xp
zanimljivo je da kad ja spojim fotič na komp, on se napaja preko usb-a sa srujom iz kompa, opče mu netrebaju baterije... to mi je jedino dobro na njemu.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
cuo sam da treba otici na auto play!
@andrea i u tom folderu su slike, i onda ih treba prekopirati na komp i preimenovati, xp to treba raditi jednostavnije
I instalirati Service Pack 1 za XP.
nema auto playa, ali zasto mi se to odjednom prestalo pojavljivati?
eh to neznam...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
a jel neko zna?
<znade se dogoditi da kod korištenja više usb konekc.pomiješa drivere koji nisu dig.potpisani ali zato vjerojatno u my computer imaš ikonu disc f ili neku drugu zavisi koliko particija imaš što je puno sretnije riješenje ,ako te baš zabavlja taj prozor potraži ga u opcijama pa da te stalno pita što hočeš da uradi
plišani
?-------------?
sranje, otso na G disk i na properties, odabro auto play. daje mi na odabir dali da auto playa music files pictures itd... vidim da je na music, ja odaberem pictures i kliknem apply pa ok i opet sve isto!!!! kad odem ponovo na properties vidim da je na music ponovo, i stalno se vraca na music, pa koji mu je??????????? pomozite
daj ljudi pomazite, kartice se polako pune, a ja nemogu prebaciti slike na komp
mislim da sam našao nešto što bi ti moglo pomoč, jedan program po imenu cam2pc
ja ga imam na cd-u od novog vidia, ali ga sigurno ima na netu...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks