Join Today

Vidi rezultate ankete: Dal podrzavate prijedlog da GoGs bude moderator motorola foruma?

Glasači
40. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da, slazem se u potpunosti(3 moderatora)

13 32,50%
  • Da, slazem se da zamijeni BD-a(2 moderatora, GoGs umjesto BD-a)

21 52,50%
  • Ne, ne slazem se!(ostaje kako je)

6 15,00%
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 57

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sa moje strane podrzavam Gogs kao moderatora,necu navoditi razloge zasto, posto svi oni koji posecuju motorola podforum to znaju.Neznam zasto bi odluka jednog coveka bila dovoljna u ovom slucaju Inovatorova i sam je dosao na mesto moderatora na isti nacin kao i sto sada Gogs-a predlazu,zar nije svaki moderator na ovom forumu to postao tako sto su ga forumasi odabrali zbog njegovih kvalitetnih postova i pomoci koje je davao istima a ne zbog nekog posebnog moderatorskog iskustva?Ako vecina forumasa misli da je moderator potreban to bi trebalo da se ispostuje, a ne da se tako olako odbaci u smislu inovator kaze netreba mu pomoc idemo sad dalje..Takodje mi nisu jasno cemu postovi druga Mileta,nesecam se da sam i jedan njegov post video u motorola podforumu -a i neverujem da ga prati,ali ipak misli da bi trebao da odlucuje o tom delu cafe.mobila.Nemislim da Inovator obavlja svoje duznosti lose cak suprotno,ali sa ovo sa BlueDevil-ove stane nije korektno i tu nevidim njegovu svrhu kao motorola moderatora.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JA_SAM Pregledaj post
    .Takodje mi nisu jasno cemu postovi druga Mileta,nesecam se da sam i jedan njegov post video u motorola podforumu -a i neverujem da ga prati,ali ipak misli da bi trebao da odlucuje o tom delu cafe.mobila.
    Ajde, ne pricaj pizdarije.
    To sto ja ne pratim podforum motorola ne znaci da nemam pravo podrzat Gogsa i/ili BlueDevila, odnosno dat svoj komentar. A ne znam samo odakle ti ideja da ja odlucujem o bilo cemu ovdje pa tako i o podforumu motorola.

Zatvorena tema

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Prijedlog za moderatora - Motorola - Inovator
    By Gruntovčan in forum Moderatori
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 16-01-2005, 02:57

Bookmarks

Pravila postanja