Sa moje strane podrzavam Gogs kao moderatora,necu navoditi razloge zasto, posto svi oni koji posecuju motorola podforum to znaju.Neznam zasto bi odluka jednog coveka bila dovoljna u ovom slucaju Inovatorova i sam je dosao na mesto moderatora na isti nacin kao i sto sada Gogs-a predlazu,zar nije svaki moderator na ovom forumu to postao tako sto su ga forumasi odabrali zbog njegovih kvalitetnih postova i pomoci koje je davao istima a ne zbog nekog posebnog moderatorskog iskustva?Ako vecina forumasa misli da je moderator potreban to bi trebalo da se ispostuje, a ne da se tako olako odbaci u smislu inovator kaze netreba mu pomoc idemo sad dalje..Takodje mi nisu jasno cemu postovi druga Mileta,nesecam se da sam i jedan njegov post video u motorola podforumu -a i neverujem da ga prati,ali ipak misli da bi trebao da odlucuje o tom delu cafe.mobila.Nemislim da Inovator obavlja svoje duznosti lose cak suprotno,ali sa ovo sa BlueDevil-ove stane nije korektno i tu nevidim njegovu svrhu kao motorola moderatora.